Η τράπουλα της Ημέρας – Τρίτη 26/05/2020

Για όλους:

Κριός ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ

Από αύριο θα έχετε μια σειρά από καλές επικοινωνίες, που θα σας ανανεώσουν. Παλιοί και νέοι φίλοι σας, θέλουν να σας δουν και να ανταλλάξετε σκέψεις και προτάσεις ζωής.    

Ταύρος ΤΟ ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

Δεν είστε και στην καλύτερη σας φάση, καθώς το συντροφικό σας έτερο είναι πιεσμένο και από το παρελθόν του προκειμένου να πάρει μια τελική απόφαση, γύρω από την ερωτική του ζωή.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Αυτό το διάστημα είναι εξαιρετικά καλό για εσάς, καθώς χρήμα και νέοι έρωτες θα πέσουν στο μονοπάτι σας. Μέσα από την τεράστια σας εμπειρία, μπορείτε να κάνετε και τις σωστές επιλογές.

 

Καρκίνος  ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Μην ζορίζετε τον εαυτό σας, για να πάρει αποφάσεις για το μέλλον. Μπορεί το συντροφικό σας έτερο, να  θέλει να πάτε σε μια πιο επίσημη φάση, αλλά όλο αυτό θα πρέπει να περιμένει.

 

Λέων ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Δεν θυμάστε καν, πότε ήταν η τελευταία φορά που είχατε μια ήρεμη και σοβαρή συζήτηση με τον άνθρωπο σας. Έχει χαθεί το καλό κλίμα μέσα στην σχέση σας, και πρέπει να το επαναπροσδιορίσετε.

Προβλέψεις Ερωτικές με Κλασσική τράπουλα…για τον μήνα ΙΟΥΝΙΟ

Παρθένος ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ

Δεν θα μείνετε για καιρό ακόμη αισθηματικά μόνοι. Από την έναρξη της εποχής των Διδύμων, καινούργια προσωπικότητα από τον κοινωνικό σας κύκλο…και θα σας αναστατώσει.

 

Ζυγός Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Το ταίρι σας, αυτόν τον καιρό αντιμετωπίζει κάποια πρακτικά – οικονομικά προβλήματα που όμως έχει αρχίσει και επηρεάζουν την σχέση σας. Συζητήστε το.

 

 

Σκορπιός ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Μην ασχολείστε και τόσο πολύ με το τι λένε οι τρίτοι, για την όποια προσωπική σας ζωή. Εσείς μόνο γνωρίζετε τι πρέπει να γίνει… και προς αυτήν την κατεύθυνση θα πρέπει να κινηθείτε.

 

Τοξότης ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

 Έχετε μεταμορφωθεί σε μια δύσκολη τελικά εκδοχή του εαυτού σας, που σας κάνει να θέλετε να απομονωθείτε από όλους και όλα. Σίγουρα αυτός κάποιος γνωστός, σας δεν θα το λάβει υπ΄όψιν του.

 

Αιγόκερως ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ

Δεν είστε και τόσο προσεχτικοί, με τις επιλογές σας στον ερωτικό τομέα, και για ακόμη μια φορά έχετε καταλήξει στο να είστε μόνοι και πληγωμένοι. Κοιτάξτε και τα οικονομικά σας.

 

Υδροχόος Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Δεν υπάρχει για εσάς η μετριότητα στην ερωτική σας ζωή. Έχετε πάρει κάποιες τελικές αποφάσεις και το μόνο σίγουρο είναι ότι πια… δεν θα βάλετε νερό στο κρασί σας.

Ιχθείς ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Υπάρχουν κάποια πρόσωπα που σας έχουν βάλει στο ερωτικό τους στόχαστρο. Από τις αρχές του Ιουνίου, θα έχετε νέα τους και ενδιαφέρουσες προτάσεις.