ΤΑΡΩΜΑΝΤΕΙΑ Ιουνίου – Επανασυνδέσεις για το σύνολο των ζωδίων

Μηνιαίες προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Για τους δικούς σας λόγους, έχετε αποστασιοποιηθεί από όλα και όλους.  Αυτό όμως είναι και κάτι που ήδη έχει τραβήξει την προσοχή κάποιου, που θα σας προσεγγίσει αλά φιλικά, αλλά στην πραγματικότητα με ερωτικό συναίσθημα!

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΗΛΙΟΣ

Ξεχάστε όλες τις παλιές σας λαθεμένες επιλογές στον ερωτικό τομέα, και θα καταλάβετε ότι γύρω σας ήδη υπάρχουν άτομα, που ζητούν την καρδιά σας. Ακόμη και ένα φιλικό πρόσωπο έχει διάθεση να σας κάνει το επόμενο ταίρι του.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η ΔΥΝΑΜΗ

Μην ακούτε τον κόσμο και τα σχόλια του, για τον πρώην σας ή αυτόν που αγαπάτε τώρα. Υπάρχει μεγάλη απόκλιση και θα πρέπει να ψάξετε εσείς προσωπικά το τι συμβαίνει. Σίγουρα θα βρείτε πληροφορίες, που θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Μια καινούργια προσωπικότητα, έχει μπει στην ζωή σας και την έχει αναστατώσει ευχάριστα. Ξέρετε ότι ακόμη υπάρχουν προβλήματα αλλά μέσα από την διάθεση την καλή και των δύο σας, αυτά μέσα στον Ιούνιο, θα τελειώσουν.

ΛΕΩΝ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Υποσχέσεις που έχετε λάβει, από κάποιο άτομο, από το επόμενο χρονικό θα γίνουν πράξεις και θα σας ξαφνιάσουν πολύ. Τώρα θα είναι η δική σας η σειρά για να κάνετε κάτι περισσότερο που θα σας κάνει και ζευγάρι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Φίλοι και γνωστοί σας, έχουν καταλάβει ότι έχετε κάποιο επικοινωνιακό πρόβλημα με τον σύντροφο σας και θέλουν να σας βοηθήσουν για να το ξεπεράσετε. Κρατήστε το επίπεδο … και μέσα από ώριμη συζήτηση θα βρεθούν όλες οι λύσεις.

 

ΖΥΓΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Εξαιρετικά είναι τα νέα, γύρω από τον οικονομικό σας τομέα, που θα σας φέρουν και πάλι στο επίπεδο ζωής που θέλετε. Σε επόμενη σκέψη, θα πρέπει να ισορροπήσετε και την ερωτική σας καθημερινότητα που είναι χαμένη λόγω εντάσεων.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Δεν σας κάνει τίποτα πια εντύπωση και αυτό είναι κάτι που βγαίνει μέσα από την καρδιά σας. Έχετε  υποστεί πολλά πλήγματα ερωτικά και το θέμα σας είναι ότι τώρα χρειάζεται, να κάνετε μόνο πράματα που ευχαριστούν την ψυχή σας και μόνο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Τα προξενιά και οι νέες γνωριμίες έρχονται από παντού και αυτό είναι κάτι που τώρα, σας έχει ανεβάσει την ψυχολογία. Υπάρχουν φυσικά και κάποια γεγονότα από το παρελθόν, που πρέπει να τακτοποιήσετε αλλά μπορούν να γίνουν λίγο αργότερα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Μια παράξενη είδηση θα σας έρθει από εκεί που δεν το περιμένετε. Κάποιος που σας είχε δει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, θέλει να σας μιλήσει και να σας  γνωρίσει πιο βαθιά… καθώς σκέφτεται μέχρι και την δέσμευση μαζί σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Μια τυχαία συνάντηση που θα έχετε με τον πρώην σύντροφο σας, θα είναι και αυτή που θα σας ανάψει και πάλι τα συναισθήματα. Αυτό θα ισχύει και για τις δύο πλευρές, που σίγουρα κάτω από αυτόν τον ουρανό, θα φέρει θετικά αποτελέσματα.

ΙΧΘΕΙΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Μέσα από τις ποικίλες συζητήσεις που θα κάνετε με τον αγαπημένο σας, θα καταφέρετε να ξεφύγετε από τα λάθη του παρελθόντος, και να λύσετε τις διαφορές σας, έτσι ώστε να προγραμματίσετε μέσα και επίσημη δέσμευση εντός του Καλοκαιριού!