Τσιγγάνικη Κατάστρωση – Ποιος σε σκέφτεται ερωτικά?

Προβλέψεις για το επόμενο 3ήμερο:

Κριός – Η ΠΥΞΙΔΑ

Οι καταστάσεις που ενοχλούν τον άνθρωπο σας, είναι πια σε στην τελική τους ευθεία για να λυθούν. Εσείς να είστε έτοιμοι, για να δώσετε τις δικές σας προτάσεις για το κοινό σας μέλλον.

Ταύρος – ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

Οι δρόμοι σας είναι σίγουρα ανοιχτοί, για όλα αυτά που καιρό τώρα προγραμματίζετε. Υπάρχουν κάποια θέματα ωστόσο, με τον άνθρωπο σας που καλείστε άμεσα να τα λύσετε.

    

Δίδυμοι – Ο ΚΟΚΚΟΡΑΣ

Πολλά αυτά που ακόμη δεν έχετε μάθει, για το καινούργιο άτομο που έχει μπει δυναμικά στην ζωή σας. Δώστε τον απαιτούμενο χρόνο για να μπορέσετε εσείς οι δύο να γνωριστείτε πιο βαθιά.

 

Καρκίνος – Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Κάποιες στιγμές ο χαρακτήρας σας, δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα και αυτό που ζητάτε ίσως και να μην γίνεται. Το ταίρι σας, θέλει αυτές τις ημέρες να σας μιλήσει και για κάτι καινοτόμο.

                                                                                     ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΙΟΥΝΙΟΣ 2020

Λέων – Ο ΔΡΟΜΟΣ

Σίγουρα έχετε σοβαρά παράπονα, για τον άνθρωπο που είναι κοντά σας, καθώς τον βλέπετε ότι τεμπελιάζει και δεν προσπαθεί …για αυτήν την σχέση. Ενεργοποιηθείτε άμεσα. 

 

Παρθένος – ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ

Το να κάνετε κάποιον να ζηλεύει είναι μικροπρέπεια και το ξέρετε! Καλύτερα να μιλήσετε ευθέως για τα θέματα σας, και αν κάτι τότε δεν λειτουργήσει, τότε απομακρυνθείτε άμεσα.

 

Ζυγός – ΤΟ ΚΑΡΟ

Όλα αυτά που έχετε υποσχεθεί, στο ταίρι σας τώρα θα πρέπει και πριν να λήξει ο Μάιος, να τα κάνετε πράξη. Είναι και ο μοναδικός τρόπος, για να έρθετε πιο κοντά σαν ζευγάρι.

 

Σκορπιός – Η ΚΑΡΔΙΑ

Το σύμπαν σίγουρα σας υποστηρίζει για να κάνετε όλα αυτά που πρέπει, για να βγείτε από καταστάσεις και σχέσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό.

Τοξότης – ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Έχετε συνειδητοποιήσει ότι κάποιος από τον φιλικό σας περίγυρο σας μιλά ερωτικά και προσπαθεί να σας κατακτήσει. Αποφασίστε άμεσα και πριν να χαθεί όλο αυτό το ωραίο κλίμα.

 

Αιγόκερως – Ο ΑΝΤΡΑΣ

Απολαύστε αυτό το καλό χρονικό διάστημα, που πολλά καινούργια άτομα σας φλερτάρουν. Όλο και κάτι που τελικά σας αφορά και σας ταιριάζει θα σας τραβήξει την προσοχή.

 

Υδροχόος – ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ

Πολλές οι ιδέες που έχετε αυτό το διάστημα, για το πώς μπορεί η σχέση σας να εξελιχθεί. Από τον καινούργιο μήνα, θα έχετε και κάποια παραπάνω οικονομική δυναμική.

 

Ιχθείς – ΤΟ ΚΟΡΑΛΙ  

Εκπλήξεις να περιμένετε από τον άνθρωπο που αγαπάτε και μάλιστα μεγάλες.  Οι περισσότεροι από εσάς θα λάβετε προτάσεις για επανασύνδεση, συγκατοίκηση ακόμη και γάμο.