Ερωτικό Ωροσκόπιο – Ο αστρολογικός ουρανός του Ιουνίου

Για όλα τα ζώδια:

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

 

Κριός

Υποσχέσεις αγάπης, θα λάβετε από τον άνθρωπο σας που τώρα έχει ξεμπλέξει με το παρελθόν του, και το μόνο που ζητάει, είναι να μπορέσετε εσείς οι δύο να κάνετε και κάποια επίσημα βήματα.

Λέων

Μόνο δικαιολογίες μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας, και σίγουρα αυτό είναι και κάτι που το έχετε καταλάβει το άτομο που αγαπάτε. Οι μέρες του Ιουνίου…. έχουν και σημαντικές συναντήσεις.

 

Τοξότης

Επωφεληθείτε αυτών των ημερών, που θα έχετε την ευχέρεια να βρεθείτε κοντά στο άτομο που σας έχει τραβήξει την προσοχή. Οι καταστάσεις μεταξύ σας ήδη είναι θερμές, και τα καλύτερα είναι μπροστά σας.  

 

 

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

 

Ταύρος

Χρήματα και κάποιες οικονομικές αλλαγές, που έρχονται από την εργασία σας, θα σας χαροποιήσουν. Μέσα στην εορταστική περίοδο θα είστε και οι πιο άνετοι, για να κάνετε όλα τα σχέδια σας πραγματικότητα.

Παρθένος

Για πολλά τελικά θέλει να σας μιλήσει το ταίρι σας, και αυτό είναι κάτι που τώρα θα σας φέρει και σε δύσκολη θέση, καθώς πρέπει και εσείς από την δική σας μεριά, να δώσετε εξηγήσεις αλλά και τις τελικές σας προτάσεις.

 

Αιγόκερως

Τα νεότερα για εσάς, έχει η επόμενη εβδομάδα, που θα σας κάνει και να έρθετε πιο κοντά στον αγαπημένο σας. Υπάρχουν μόνο θετικές εξελίξεις αλλά και αλλαγές σε εργασία, που θα κάνουν το Καλοκαίρι αυτό…διαφορετικό!

 

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

 

Δίδυμοι

Κατεβάστε τους τόνους με τον άνθρωπο σας που μην δίνετε τόση πολλή σημασία σε άτομα που είναι στον κύκλο σας και σας ενοχλούν. Από το τέλος της επόμενης εβδομάδας, θα καταφέρετε και οι χωρισμένοι σύντροφοι, μια εύκολη επανασύνδεση.

Ζυγός

Οι ευκαιρίες που περνούν από μπροστά σας, αφορούν κατά κύριο λόγο την ερωτική σας ζωή. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, πιθανόν και να κάνουν ένα βήμα, για να δελεάσουν την προσοχή του ατόμου που έχουν αγαπήσει.

 

Υδροχόος

Με αυτήν την κατάσταση που τρέχει μέσα στην σχέση σας, εσείς δεν μπορείτε να συμπορευτείτε. Υπάρχουν θέματα που άμεσα θα πρέπει να λυθούν. Το ταίρι σας πάντως θέλει από την δική του την μεριά να κάνει κάτι περισσότερο για εσάς.

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

 

Καρκίνος

Ξεχωρίσετε μέσα στο μυαλό σας, τι θέλετε και τι ονειρεύεστε. Υπάρχουν γύρω σας οι σωστές περιστάσεις και συνθήκες έτσι ώστε να καταφέρετε να κάνετε όλες τις αλλαγές που σας είναι απαραίτητες για το τρέχον διάστημα.

 

 

Σκορπιός

Μόνο μέσα από σωστή συνεννόηση θα καταφέρετε να φέρετε εις πέρας όλα αυτά που σκέφτεστε… στην σχέση σας. Όλοι οι αδέσμευτοι, μέσα στον νέο μήνα….θα έχουν προκλήσεις – μαντάτα από το παρελθόν τους.

Ιχθείς

Μην υποχρεώνεστε σε κανέναν. Τώρα που έχετε την ισορροπία, αφήστε τα παλιά και ελάτε στο τώρα. Δεν σας χρειάζεται…συνέχεια να βάζετε τους τρίτους, για να καλούν – ενοχλούν τον πρώην σας.