Η τράπουλα της ΜΥΡΙΑΜ – Παρουσίες από το χαμένο παρελθόν

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός – ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ

Μην λέτε και τόσα πολλά πάνω στον ερωτικό σας ενθουσιασμό. Μπορεί να είστε καλά με το πρόσωπο που έχετε σχέση, αλλά ποτέ μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν ενεργά συναισθήματα, που ίσως και άμεσα να οδηγήσουν σε μια δέσμευση.

Ταύρος – ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ Η ΠΡΑΣΣΙΝΗ ΛΙΜΝΗ

Υπάρχουν τάσεις απιστίας, από την δική σας την μεριά, και μάλλον δεν χρειάζεται να συνεχίσετε άλλο την σχέση σας. Είναι μια εποχή που δεν θα πρέπει πια να κοροϊδεύετε τον εαυτό σας και κατ΄επέκταση και τον αγαπημένο σας.

 

Δίδυμοι – Η ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑΡΉ ΓΥΝΑΙΚΑ

Κάποιες στιγμές αισθάνεστε ότι υπάρχει μια έμμεση πίεση, από τον άνθρωπο σας, για να πάτε τον δεσμό σας, ίσως και σε μια πιο σοβαρή – επίσημη δέσμευση. Σίγουρα για αρχή θα πρέπει να δείτε την πορεία των οικονομικών σας.

 

Καρκίνος  – ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ  ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ

Θα χρειαστεί για χάρη των επαγγελματικών σας να κάνετε μια σειρά από μεγάλα ταξίδια. Εσείς που ακόμη είστε στο κλαμπ των εργένηδων, το μόνο σίγουρο είναι…ότι έχετε περισσότερες πιθανότητες τώρα να βρείτε ένα νέο ταίρι.

Λέων – ΤΟ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΡΕΣ

Δεν ξέρετε ποιος θέλει από εσάς τι! Είναι πολλές οι επαφές και οι νέες γνωριμίες, που βγαίνουν στον δρόμο σας και αυτό…αν μη τι άλλο σας έχει ανεβάσει την διάθεση.  Εσείς όμως μόνο ξέρετε, τι συμβαίνει στην καρδιά σας, και τι επιθυμείτε εν τέλει να κάνετε.

 

 

Παρθένος– Η ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Σας έχει γίνει γνωστό, ότι κάποιος παλιός σας εραστής, έχει προσφάτως χωρίσει. Σίγουρα σας έχουν μπει και ιδέες για το πώς μπορείτε να τον πλησιάσετε, φιλικά – διπλωματικά και χωρίς να δώσετε λάθος εντύπωση. Προσοχή μόνο στους κοινούς φίλους.

Ζυγός  – Ο ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΡΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΟ ΧΩΡΙΣ ΑΛΟΓΟ

Πριν να τολμήσετε κάποια νέα σχέση, το ιδανικό θα ήταν, να σβήσετε από την καρδιά και το μυαλό σας, όλα αυτά που συσχετίζονται με το παρελθόν σας! Θα ήταν πραγματικά άδικο, να μην συμπεριφερθείτε καλά στον νέο σας σύντροφο.

  

Σκορπιός – ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ

Είστε μέσα σε πολλά και σημαντικά αισθηματικά προβλήματα, που όμως από τα τέλη του μήνα, θα λήξουν. Το συντροφικό σας έτερο δεν θέλει να σας χάσει, και ότι του έχετε ζητήσει το μόνο καλό είναι ότι θα το φέρει εις πέρας.

 

Τοξότης – Η ΑΛΕΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Μια ερωτοφιλία που καιρό τώρα σας έχει ξεκαθαρίσει την αληθινή της πρόθεση, θα σας έρθει με πιο πιεστικές προτάσεις. Τώρα εσείς κάτω από αίσθημα ευθύνης, θα πρέπει να δώσετε τις τελικές σας απαντήσεις…και χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

 

Αιγόκερως – Ο ΕΝΑΣΤΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Πολλά είναι αυτά που δεν ξέρετε, για τον άνθρωπο που έχετε κοντά σας και μάλλον τώρα, έχει έρθει και το πλήρωμα του χρόνου, για να κάνετε και τις πιο ανοιχτές και άκρως σοβαρές σας συζητήσεις, για το άμεσο μέλλον!

 

Υδροχόος – ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΓΟΡΙ

Σας έχουν τύχει κάποια οικονομικά εμπόδια, αλλά από την πρώτη  εβδομάδα του μήνα  Ιουνίου και μετά, θα υποχωρήσουν. Μετά σίγουρα θα έχετε και πολύ περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείτε με τον συντροφικό σας έτερο, που έχει πολλά παράπονα.

Ιχθείς – ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ

Καλύτερα να μιλήσετε τώρα, για όλα αυτά που σκέφτεστε να κάνετε, στην σχέση σας. Κάπως έτσι και το συντροφικό σας ταίρι, θα ξέρει και τι έχετε κατά νου. Επίσης, μια σειρά από οικογενειακά προβλήματα θα λυθούν μέσα σε αυτόν τον μήνα που έρχεται.