Η τράπουλα της Ημέρας – Πέμπτη 28/05

Για όλους:

Κριός: Ο ΑΣΟΣ ΚΑΡΟ

Δεν θα βρείτε κανέναν να σας κάνει όλα τα παράξενα σας χατίρια. Τώρα ειδικά που έχετε και την περίεργη σας διάθεση, μετά από έναν χωρισμό ή μια ερωτική απομάκρυνση. Αλλάξτε τρόπο και όλα θα βελτιωθούν.

Ταύρος: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΥΠΕΛΛΟ

Οι τελευταίες ημέρες του μήνα, θα έχουν από όλα. Υπάρχουν εκπλήξεις που θα σας έρθουν από το παρελθόν, αλλά και νέες προτάσεις από έναν φίλο σας, που θα σας μπερδέψουν ακόμη περισσότερο.

Δίδυμοι: ΤΟ ΔΥΟ ΚΑΡΟ

Μην ξεχνιέστε! Έχετε περάσει πολλά και δύσκολα στο ερωτικό σας παρελθόν και μάλλον… θα πρέπει  προς όλες τις κατευθύνσεις να είστε προσεχτικοί, σε αυτά που σας λένε.   

Καρκίνος: ΤΟ ΤΡΙΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Κοιτάτε με μεγάλη προσοχή, τον σύντροφο σας  που αυτό το τελευταίο διάστημα είναι χαμένος στον κόσμο του. Δεν φταίτε σίγουρα εσείς, αλλά μόνο ότι έχει τα δικά του προβλήματα από το παρελθόν.

Λέων: ΤΟ ΕΦΤΑ ΞΙΦΟΣ

Δεν υπάρχει χώρος αυτήν την εποχή μέσα στην ζωή σας, για να   μπορέσετε να βάλετε μια νέα σοβαρή σχέση. Σίγουρα αυτό σας λυπεί, αλλά τελικά είναι μόνο στο χέρι σας, για να κάνετε κάτι επ΄αυτού!

Παρθένος: ΤΟ ΔΕΚΑ ΞΙΦΟΣ

Δεν θα μείνετε άλλο με τα χέρια σταυρωμένα, καθώς βλέπετε ότι αυτός που αγαπάτε, δεν παίρνει την σχετική επικοινωνιακή πρωτοβουλία. Εκφραστείτε, και θα δείτε ότι ο δρόμος της μόνιμης σας ένωσης, ανοίγει.

Ζυγός: ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Δεν έχετε άλλες δικαιολογίες, για τις διπλές καταστάσεις που έχετε πάνω στην πλάτη σας, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Ξέρετε ποιον αγαπάτε, και ποιον έχετε κοντά σας μόνο και μόνο για την ανασφάλεια σας.

Σκορπιός: ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Νεότερα θα έχετε σίγουρα, από τον άνθρωπο που θέλετε, αλλά με έναν τρόπο που θα σας παραξενέψει. Σίγουρα σας θέλει πίσω, αλλά θα πρέπει να σας ξανα-εμπιστευτεί σε όλα σας!

Τοξότης: ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΥΠΕΛΛΟ

Μην δίνετε τα πάντα σε κάποιον μόνο και μόνο …για να σας δώσει την ερωτική του σημασία. Τώρα χρειάζεται από την μεριά σας, να δείτε αν τελικά αυτή  η προσπάθεια σας αξίζει.

Αιγόκερως: ΤΟ ΤΡΙΑ ΞΙΦΟΣ

Κάποιες παραπάνω εξηγήσεις, θα ζητήσει το ταίρι σας, για τις επικοινωνίες με κάποιον που ζηλεύει. Τώρα χρειάζεται να είστε ειλικρινείς και να ξεκαθαρίσετε το τοπίο.

Υδροχόος: ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΞΙΦΟΣ

Μέσα από μπερδεμένες σκέψεις και συναισθήματα, θα σας ξαναπλησιάσει κάποιος από τα παλιά, που τώρα θέλει να είστε μαζί, αλλά ακόμη με τους δικούς του όρους και προγράμματα.

Ιχθείς: ΤΟ ΕΞΙ ΚΥΠΕΛΛΟ

Δεν σας αφορά τι χρειάζεται πια η καρδιά σας, παρά μόνο το μυαλό σας. Δεν είστε έτοιμοι για νέα ερωτική σχέση, και μάλλον θα πρέπει να δώσετε σημασία σε οικονομικά – εργασιακά.