Οι κάρτες των Αγγέλων προβλέπουν για τον μήνα του Ιουνίου

Μηνιαίες προβλέψεις:

Κριός  Η ΑΓΑΠΗ

Μόνο μέσα από σοβαρότητα, θα καταφέρετε να λύσετε τα προβλήματα με τον άνθρωπο σας. Όλος ο καινούργιος μήνας, θα φέρει ευκολίες και ευκαιρίες για να έρθετε και πιο  κοντά. Τύχη και στους εργένηδες – χωρισμένους μέσα από φρέσκιες και άκρως ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Ταύρος Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Κάποιες  νέες γνωριμίες που έχουν προκύψει μέσα στην ζωή σας, σας έχουν ήδη προβληματίσει ευχάριστα. Το μόνο καλό είναι ότι έχετε μέσα σας αρχίσει και ξεπερνάτε όλα τα παλιά σας ψυχολογικά ζητήματα και αγκυλώσεις.                                

 

Δίδυμοι  Η ΦΥΣΗ

Να αναμένετε πολλές και σημαντικές εκπλήξεις από το πρόσωπο που αγαπάτε. Σίγουρα τώρα τα πράματα μέσα στην ζωή του είναι πολύ καλύτερα και μαζί θα κάνετε και όλα τα επόμενα βήματα.

 

Καρκίνος ΝΕΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑΤΑ

Θα πρέπει να σταματήσετε να κοιτάτε τα παλιά και να έρθετε στο τώρα. Υπάρχουν ήδη γύρω σας πολλά άτομα, που θέλουν να σας κερδίσουν ακόμη και σε έναν πιο προσωπικό επίπεδο. Οι ελεύθεροι, δώστε ευκαιρίες στον ίδιο σας τον εαυτό.

 

Λέων ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Θα σας έρθουν κάποια μαντάτα και σχόλια, από το παρόν του ατόμου που σας αφορά.  Κρίνετε με βάση την λογική σας και όλα αυτά που τελικά θέλετε να πετύχετε. Οι επισκέψεις και οι προσωπικές επαφές, θα έρθουν μέσα στο δεύτερο 10ήμερο του νέου μήνα.

Παρθένος ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ

Πολλά τα μέτωπα που έ χετε να αντιμετωπίσετε, ειδικά στον οικονομικό και οικογενειακό σας τομέα. Θα λάβετε και διάφορες βοήθειες, αλλά μόνο εσείς μπορείτε να φέρετε στην επιφάνεια τις λύσεις. Οι ελεύθεροι, θα δεχτούν έντονο φλερτ από κάποιον γνώριμο τους.

 

Ζυγός  Η ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ

Αφήστε τις κακές συνήθειες σας, αλλά και όλους αυτούς που βρίσκονται μέσα στον κύκλο σας, και δεν ξέρετε ακόμη τι θέλουν. Οι μέρες είναι μόνο  καλές και εσείς θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε προς όλες τις κατευθύνσεις. Στα οικονομικά θα έχετε άνοδο.

 

Σκορπιός  Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Αδιαφορείτε για όλα αυτά που έχουν γίνει στο ερωτικό παρελθόν του συντρόφου σας, καθώς δεν σας επηρεάζουν σε τίποτα. Είστε οι δύο σας πια και από αυτήν την εποχή και μετά, θα καταφέρετε να μιλήσετε για πιο σοβαρά θέματα.

 

Τοξότης Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Όσα και να έχετε πει και κάνει, για τον άνθρωπο που αγαπάτε… βλέπετε ότι ακόμη δεν τα έχετε εισπράξει πίσω. Αυτό είναι και κάτι ..που σας έχει δώσει τις λαβές για να σκέφτεστε ακόμη και μια πιο σοβαρή συζήτηση που θα βάλει τα πράματα στην θέση τους.

 

Αιγόκερως ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ

Πολλές οι καινούργιες προτάσεις που σας έχουν έρθει, από τον πρώην σας και σίγουρα δεν σας έχουν αφήσει αδιάφορους. Όπως και να έχουν τα πράματα μέσα στην καρδιά ή το μυαλό σας, εσείς θα πρέπει να είστε προσεχτικοί… καθώς δεν σας αξίζει να ξανα-πληγωθείτε.

Υδροχόος  Η ΕΣΤΙΑΣΗ

Οι μόνιμες εντάσεις που έχετε με το ταίρι σας, αυτό το χρονικό διάστημα, συσχετίζονται με το οικονομικό. Πολλά αυτά πάντως που θα αλλάξουν το επόμενο διάστημα και που θα σας βοηθήσουν, για να βρείτε τις ισορροπίες σας.

 

Ιχθείς Η ΔΥΝΑΜΗ

Ξοδεύετε τον χρόνο σας, με το να είστε σε μια μόνιμη αναμονή για κάποιον που δεν έχει ακόμη όμως κάνει την εμφάνιση του. Βάλτε μέσα στο μυαλό σας τα σωστά χρονικά όρια.  Μην τα υπερβείτε αυτήν την φορά. Τα οικονομικά σας έχουν άνθιση.