Ερωτική ΤΑΡΩ – Οι άντρες θα κάνουν την κίνηση τους!

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

ΚΡΙΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Πολλές από τις απορίες που έχετε για το άτομο που σας αφορά, θα απαντηθούν άμεσα. Τρίτα άτομα ήδη θέλουν να σας ξέρουν …και θα σας μιλήσουν για το παρελθόν του αναλυτικά!

ΤΑΥΡΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Δεν σας αφορά, τι έχει γίνει στο παρελθόν… του ατόμου που τώρα έχετε αγαπήσει. Μπορεί να πέσουν στην αντίληψη σας, κάποιες πληροφορίες, αλλά μην δώσετε και παραπάνω συνέχεια.  

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Αφήστε τον άνθρωπο σας, να σας εκφράσει ότι έχει μέσα στο μυαλό του. Μόνο με αυτόν τον τρόπο εσείς οι δύο θα μπορέσετε να έρθετε σε κάθε επίπεδο πιο κοντά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Δεν μπορείτε να ξέρετε και να πάντα για τον καινούργιο άνθρωπο που έχει εισβάλει δυναμικά στην ζωή σας. Μέσα πάντως στον Ιούνιο, θα μπορέσετε να βρεθείτε πολύ περισσότερο.

 

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ 

Οι ερωτικές σας αδυναμίες και ανασφάλειες, δεν κρύβονται. Το ιδανικό που έχετε να κάνετε είναι απλά να συζητήσετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να βρείτε λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Τα οικονομικά νέα, που σας έρχονται τις πρώτες ημέρες του Καλοκαιριού, σίγουρα θα σας βοηθήσουν και πρακτικά έτσι ώστε να μπορέσετε να κλείσετε κάποια παλιά σας ζητήματα.

 

ΖΥΓΟΣ : Ο  ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Το να συνεχίζετε να κινείστε μέσα σε διπλές –  παράλληλες καταστάσεις, μόνο σε δύσκολη θέση τελικά θα σας φέρει. Μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο, θα έχετε και μια απρόσμενη συνάντηση!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο  ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Πολλές οι εκπλήξεις και τα δώρα που θα σας φέρει το συντροφικό σας έτερο. Από τις αρχές του νέου μήνα, ακόμη και κάποιοι που έχουν παρεξηγηθεί, σίγουρα θα επανενωθούν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Δεν έχετε καθόλου χρόνο αλλά ούτε και όρεξη για να μπορέσετε να προσφέρετε, σε κάποιον που μάλλον τον βλέπετε να  ΄παίζει΄! Δεν είστε εσείς για άλλα λάθη. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο  ΚΟΣΜΟΣ

Οι αντοχές σας έχουν φτάσει στο μηδέν. Τώρα θα πρέπει από την μεριά σας, να μιλήσετε πιο ειλικρινά εκεί που πρέπει, και άμεσα να λάβετε τις δέουσες απαντήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Ευκαιρίες πολλές για διάλογο θα έχετε από τον άνθρωπο που αγαπάτε, έτσι ώστε κάποια μικρά και μεγαλύτερα εμπόδια να φύγουν… από τον κοινό σας δρόμο.

 

ΙΧΘΕΙΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Ένα σημαντικό πρόβλημα που είχατε με την εργασία σας, θα υποχωρήσει. Τώρα θα λυθούν και τα χέρια σας για να κάνετε κάτι περισσότερο για την σχέση σας.