Ερωτική ΤΑΡΩ – Προβλέψεις για την εβδομάδα Εβδομάδα 01-07/06

Εβδομαδιαίες προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Αποφύγετε αυτό το διάστημα, να εμπλακείτε σε σχέσεις που έχουν ξανα-ανάψει. Πρώτα θα πρέπει να δείτε τι σας ενώνει… αλλά και τι σας είχε χωρίσει.

ΤΑΥΡΟΣ :  Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Δεν μπορείτε να είστε συνέχεια μέσα στην ανασφάλεια, μόνο και μόνο επειδή ο άνθρωπος σας, δεν σας προσφέρει αυτά που σας έχει υποσχεθεί. Κάντε άμεσα τα επικοινωνιακά σας ξεκαθαρίσματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Οι σκέψεις του πρώην σας, είναι ένα βήμα πριν να γίνουν επικοινωνία. Από την ερχόμενη εβδομάδα 01-07/06, θα δεχτείτε κάποια πρόταση του για επικοινωνία – συνάντηση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Η  καρδιά σας, ακόμη πονάει μετά τον χωρισμό. Αυτό είναι και κάτι που σας κάνει όμως να είστε απόμακροι από όλους αυτούς τους νέους ανθρώπους που σας πολιορκούν.

 

ΛΕΩΝ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Είστε πλήρως χαμένοι και απορροφημένοι  από όλα αυτά που συντρέχουν μέσα στην οικογένεια αλλά και την επαγγελματική σας δραστηριότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο  ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Η ευχή σας, για μια συνάντηση με το πρόσωπο που αγαπάτε, ίσως και αυτό το Σαββατοκύριακο να γίνει πραγματικότητα. Αυτό όμως ακόμη δεν χρειάζεται να το ξέρει και ο  κύκλος σας.

 

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Υπάρχει ένα μεγάλο μυστικό που σας κρατά ο σύντροφος σας. Είναι μόνο θέμα χρόνου, για να σας το πει ή να εσείς από κάποια τρίτη πηγή να το μάθετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Οικονομικές εκπλήξεις κρύβει αυτή η εβδομάδα για εσάς. Κυρίως στα αισθηματικά σας, όπου και θα έχετε μια πιο ξεκάθαρη επικοινωνία από το άτομο που σας αφορά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Είναι πια επιτακτική η ανάγκη, για να συζητήσετε με το πρόσωπο που αγαπάτε και να βρείτε τις ισορροπίες σας. Είναι και κάτι που θα φέρει την ισορροπία στο μεταξύ σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Απολαύστε αυτά που σας προσφέρονται από τους φίλους και όλα αυτά τα άτομα που αγαπούν τη προσωπικότητα σας. Οι έρωτες και τα πάθη μόνο σας καθυστέρησαν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :   Η ΔΥΝΑΜΗ

Ειδήσεις και ίσως και την άφιξη του πρώην σας, να αναμένετε μέσα στο πρώτο  δεκαήμερο του Ιουνίου.  Ετοιμαστείτε για προτάσεις που σίγουρα θα σας αναστατώσουν.

ΙΧΘΕΙΣ :  Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Φροντίστε περισσότερο τα οικονομικά σας. Μάλλον κάποια έκτακτα έξοδα σας έχουν ανατρέψει την καθημερινότητα. Από τον νέο μήνα θα είστε και πάλι καλά.