Η τράπουλα LENORMAND – Τα όρια θα ξεπεραστούν

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες:

 

ΚΡΙΟΣ :  ΤΟ ΠΛΟΙΟ

Σινιάλα θα έχετε άμεσα, από κάποιο άτομο που έχετε καιρό να ακούσετε και να δείτε. Τώρα υπάρχουν και οι πιο γόνιμες συνθήκες για να μιλήσετε και να λύσετε …όλες τις παλιές σας παρεξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Η σιωπή σας έχει μεταφραστεί με πολλούς τρόπους, από τον άνθρωπο που αγαπάτε. Μάλλον είναι και το σωστό  καθώς ακόμη μέσα σας δεν έχετε πάρει αποφάσεις… για το άμεσο μέλλον σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Μην δίνετε την προσοχή και τον χρόνο σας, σε πρόσωπα που απλά περνούν τον χρόνο τους μαζί σας, χωρίς να σας δηλώνουν πιο ξεκάθαρα τις προθέσεις τους. Αυτά τα έχετε περάσει και στο παρελθόν σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η  ΚΑΡΔΙΑ

Υπάρχουν διάφορα ζητήματα που τρέχουν αυτήν την εποχή, μέσα στην εργασία σας και δεν σας επιτρέπουν να κάνετε κάτι περισσότερο για την αισθηματική σας ζωή, που έχει μείνει στον πάγο.

 

ΛΕΩΝ :Ο ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Δεν σας χρειάζεται ακόμη μια νέα ερωτική σχέση. Τώρα είναι και το πιο κατάλληλο χρονικό διάστημα για να δώσετε την παρουσία σας και την προσοχή σας, σε φίλους και οικογενειακά πρόσωπα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ  ΠΟΥΛΙ

Δεν θα πιστεύετε αυτά που γίνονται στην ζωή του ατόμου που έχετε σιωπηλά ερωτευτεί. Πάρτε τις πληροφορίες που θα πέσουν στα χέρια σας και αποφασίστε για τις επόμενες σας κινήσεις.

 

ΖΥΓΟΣ : ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Θα πρέπει να είστε πια πιο μαζεμένοι και φειδωλοί στις δηλώσεις και στα θέλω σας, αυτό το διάστημα καθώς σίγουρα δεν υπάρχει ακόμη κάτι αξιόλογο γύρω σας, για να σας δελεάσει την αισθηματική σας προσοχή

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ

Μην ξεχνάτε τους ανθρώπους που σας έχουν ενισχύσει – βοηθήσει στο παρελθόν. Πιθανόν και αυτές τις ημέρες να έχετε κάποια νέα τους. Οι επανασυνδέσεις, είναι μέσα στο παιχνίδι και αυτές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΤΟ  ΦΕΓΓΑΡΙ

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, και δεν θέλετε να τον δώσετε σε άτομα που δεν έχουν την ίδια φιλοσοφία με εσάς. Ξέρετε τι ζητάτε και με το σύμπαν να είναι συμμαχικό, μια νέα αγάπη θα πέσει στον δρόμο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΣΚΥΛΟΣ

Ανακοινώστε στον άνθρωπο σας, αυτά που θέλετε και δώστε του και τον ανάλογο χρόνο, έτσι ώστε να καταφέρει και αυτός να σας ανταποδώσει την αγάπη του μέσα από πράξεις!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Μάλλον είστε θυμωμένοι με τον άνθρωπο σας, που δεν σας δίνει σαφείς εξηγήσεις, για αυτά που θέλει. Πιθανόν και να υπάρχουν πράματα στην ζωή του, που προσπαθεί να λύσει μόνος του.

 

ΙΧΘΕΙΣ : Η ΑΡΚΟΥΔΑ

Η ερωτική ευτυχία, θα σας χτυπήσει την πόρτα. Υπάρχουν τώρα και οι πιο κατάλληλες πρακτικές ευκαιρίες για να έρθετε κοντά στον άνθρωπο που τόσο καιρό έχετε αγαπήσει.