Τσιγγάνικη κατάστρωση – Προβλέψεις 7ημέρου

Προβλέψεις για την καινούργια εβδομάδα:

 

Κριός   ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ

Χρήματα και κάποιες νέες επαγγελματικές προτάσεις πλησιάζουν. Κοιτάξτε τα πάντα δύο φορές και μέσα από ωριμότητα αποφασίστε υπέρ των συμφερόντων σας.

Ταύρος  ΤΟ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ

Πολλές οι ερωτήσεις που τρέχουν μέσα στο μυαλό σας για το πρόσωπο που έχετε βάλει στις σκέψεις σας. Ακόμη θα χρειαστεί να περιμένετε και μέχρι οι συνθήκες να φέρουν την περισσότερη οικειότητα.

 

Δίδυμοι  ΤΟ ΦΤΕΡΟ

Είστε από τους πιο τυχερούς του τελευταίου χρονικού διαστήματος, όπου και θα δείτε τους κόπους σας, σε εργασία και προσωπική ζωή, να φέρνουν τα ποθητά αποτελέσματα.

 

Καρκίνος  ΤΟ ΑΣΤΡΟ

Θα χρειαστεί να δώσετε πολύ περισσότερη πια σημασία στην οικογένεια σας, όπου έχουν χαθεί λίγο οι ισορροπίες ένεκα κάποιον τρίτων προσώπων και καταστάσεων.

 

Λέων Η ΑΝΤΡΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ

Δεν υπάρχει και μεγάλη ακόμη χρονική απόσταση,  από τον τελευταίο σας χωρισμό και αυτό είναι κάτι που ίσως και να σας βάζει σε πιο βαθιές σκέψεις γύρω από μια επανασύνδεση.

Παρθένος  ΟΙ ΠΥΛΕΣ

Το καινούργιο πρόσωπο που έχει μπει στην ζωή σας, μάλλον πιο πολύ σας προβληματίζει παρά σας κάνει ευτυχισμένους. Αυτό είναι και κάτι που ήδη σας βάζει σε διαδικασίες βαθύτερης σκέψης.

 

Ζυγός  Ο ΓΑΜΟΣ

Δεν θα βρείτε μια νέα αγάπη, αν πρώτα δεν απεγκλωβίσετε το μυαλό και την καρδιά σας, από όλα αυτά που έχουν γίνει σε παρελθόντες χρόνους. Κάντε άμεσα την προσπάθεια σας.

 

Σκορπιός  ΤΟ ΚΕΡΜΑ

Δεν έχετε ακόμη καταλάβει, ότι κάποιος από τις παρέες σας,  θέλει να σας πλησιάσει πολύ περισσότερο  αισθηματικά. Μέσα στο δεύτερο 10ήμερο του νέου μήνα, θα έχετε εκπλήξεις.

 

Τοξότης  ΤΟ ΞΙΦΟΣ

Μην πολεμάτε τα συναισθήματα σας, και σίγουρα μην δείχνετε την αρνητική σας πλευρά σε άτομα που σας συμπαθούν. Όλα έχουν την λύση τους, αν και εσείς το θέλετε.

 

Αιγόκερως Ο ΙΠΠΕΑΣ

Θα έχετε πολλές και σημαντικές αλλαγές το προσεχές διάστημα, στην αισθηματική σας καθημερινότητα. Πιθανόν και να χρειάζεται να συζητήσετε περισσότερο με τον άνθρωπο σας.

Υδροχόος   ΤΟ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ

Τα ερωτευμένα μάτια κάποιου από την εργασία σας, θα δείτε να σας εκφράζουν όλη την αλήθεια τους. Πολλές οι νέες σχέσεις και οι επανασυνδέσεις που θα προκύψουν.

 

Ιχθείς  ΤΟ ΣΥΝΝΕΦΟ

Μην δίνετε σημασία στα ανταγωνιστικά σχόλια, που έρχονται από κάποιον πρώην σας. Πιθανόν και να μην μπορεί να αντέξει άλλο πια μακριά σας.