Χαρτομαντεία SIBYLLA – Λόγια που θα γίνουν πράξεις

 Προβλέψεις για τον μήνα του Ιουνίου:

Κριός  Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

 Δεν θα βρείτε χρόνο για να δώσετε και πάλι σε πρόσωπα, που δεν μπορούν να σας βάλουν όπως πρέπει μέσα στον κύκλο της καθημερινότητας τους. Οι υποσχέσεις, σίγουρα και τα μεγάλα λόγια, δεν είναι κάτι που σας αφορά.

Ταύρος ΤΟ ΠΑΛΙΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ

Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας, είναι ακόμη δοσμένα στο 100% στο πρώην συντροφικό σας έτερο, που θέλει όμως να γυρίσει, αλλά οι τρίτες καταστάσεις το εμποδίζουν. Από τις αρχές του μήνα σας, οι συζητήσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ

Μπορείτε να είστε και μόνοι σας, χωρίς σχέση …και απλά να περνάτε καλά. Δεν υπάρχει πουθενά, μέσα στα ζωδιακά σας χαρακτηριστικά, ότι πρέπει να είστε πάντα ανά δύο. Ειδικά τώρα που η Αφροδίτη σας υποστηρίζει… εσείς θα έχετε και περισσότερο χρήμα που θα σας λύσει τα χέρια!

 

Καρκίνος Ο ΗΛΙΟΣ            

Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι θέλει το συντροφικό σας έτερο, και πια φέρεται με αυτόν τον τρόπο. Μην πιέσετε τις καταστάσεις, απλά παρατηρήστε με την χαλαρότητα που διακρίνει το ζώδιο σας, αυτά που τόσο καιρό μάλλον δεν θέλατε να δείτε. Ξέρετε εσείς!

 

Λέων Η ΚΑΡΔΙΑ

Δεν μπορείτε να βρείτε κανέναν, να σας ταιριάζει. Αυτό είναι καλό καθώς, σίγουρα δεν θα πέσετε και πάλι στα λάθη του παρελθόντος. Από τον νέο μήνα, που και Ήλιος σε λίγο θα περάσει στον γειτονικό Καρκινο, εσείς θα έχετε σίγουρα τις ευκαιρίες σας.

 

Παρθένος ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ

Θα πρέπει να δείξετε την ανωτερότητα σας, σε όλα αυτά που τώρα σας ενοχλούν, μέσα από τις συμπεριφορές του συντρόφου σας ή αυτού, που σας ενδιαφέρει. Το μόνο καλό είναι, ότι θα υπάρξουν και οι σχετικές συζητήσεις, που θα σας δώσουν απαντήσεις σε όλα.

Λέων ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Θα πρέπει πραγματικά να απελευθερώσετε το μυαλό σας και να βρείτε τι φταίει, και ακόμη είστε μόνοι σας. Σίγουρα γύρω σας, υπάρχουν ενδιαφερόμενοι, που όμως θα πρέπει να κοιτάξετε με μεγαλύτερη σοβαρότητα και ταυτόχρονα ξεχνώντας όλα τα παλιά.

 

Ζυγός Ο ΚΑΡΠΟΣ

Θα χρειαστεί να γίνεται πιο σοβαροί πια και κάθετοι, σε αυτά που θέλετε, μέσα στον δεσμό σας, καθώς μάλλον τα πράματα έχουν χαλαρώσει πολύ. Το καλό είναι ότι το συντροφικό σας έτερο, έχει πάρει αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον!

 

Σκορπιός ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ

Όλες αυτές οι νέες γνωριμίες, που τρέχουν γύρω σας, είναι και αυτές που τώρα θα σας κάνουν να σκεφτείτε ότι πραγματικά, πρέπει να αφήσετε κατά μέρος, όλες τις ελπίδες και τις σκέψεις για το παρελθόν και έναν ιδιαίτερο άνθρωπο που όμως, ακόμη μέχρι τώρα δεν έχει κάνει τίποτα.

Τοξότης ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΩΜΑΤΑ

Όλοι οι δρόμοι που έχετε πάρει, είναι σωστοί. Ακόμη και το ότι τώρα θέλετε να είστε ερωτικά μόνοι σας, μόνο σε καλό θα σας βγεί… καθώς χρειάζεστε και λίγο χρόνο για να ηρεμήσετε από όλα αυτά που έχουν γίνει παλιότερα.  Από τα μέσα του μήνα…όλα αλλάζουν.

 

Αιγόκερως Η ΠΕΝΑ

Δεν θέλετε να πείτε πολλά ακόμη στον άνθρωπο σας, καθώς δεν είστε πλήρως έτοιμοι, για να κάνετε τα επόμενα βήματα σας. Αυτό είναι και κάτι που θα γίνει αντιληπτό και σεβαστό. Στην εργασία σας, υπάρχουν άτομα, που δεν σας ταιριάζουν σαν φίλοι.

 

Υδροχόος  Ο ΚΑΘΡΕΥΤΗΣ

Μην ακούτε τίποτα και κανέναν, όταν πρόκειται, για τον σύντροφο σας. Μόνο εσείς μπορείτε να ξέρετε αληθινά, τι πρέπει να κάνετε για να λύσετε όλα αυτά τα προβλήματα που έχουν μπει ανάμεσα σας, και ίσως και από το πρόσφατο σας παρελθόν.

Ιχθείς ΤΟ ΡΟΔΟ

Δεν μπορείτε να ξέρετε τα πάντα, για το πρόσωπο που αγαπάτε, καθώς είναι πολύ λίγος, ο χρόνος που είστε μαζί.  Το ίδιο ισχύει και για την άλλη πλευρά, που θέλει να μπει και πιο ενεργά μέσα στην κοινωνική και την οικογενειακή σας ζωή.