Ερωτική ΤΑΡΩ – Τα συναισθήματα βγαίνουν από τον πάγο!

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

ΚΡΙΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Οι μνήμες από το παρελθόν θα επανεμφανιστούν. Αυτήν την εβδομάδα, θα έρθει κάποιος στην ροή της καθημερινότητας σας, που θα σας μιλήσει για επανασύνδεση.

ΤΑΥΡΟΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Μην βρίσκετε αφορμές και δικαιολογίες, για να μην δώσετε απαντήσεις στον άνθρωπο σας. Ξέρετε ότι υπάρχουν διάφορα προβλήματα που χρειάζονται τις δικές σας πλέον απαντήσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ 

Ότι και να έχει συμβεί στο παρελθόν σας, θα πρέπει να το κλείσετε πια μέσα στο μυαλό σας και να δείτε… αληθινά τι άλλο υπάρχει γύρω σας που μπορεί να σας κερδίσει εκ νέου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Το πρώτο μισό του μήνα, σας δίνει το προβάδισμα σε κάποια οικογενειακά ζητήματα που θα  βρούν σίγουρα την λύση τους. Κάποια ταξίδια είναι στα προσεχώς.

 

ΛΕΩΝ : Ο  ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Αυτά που τόσο καιρό έχετε μέσα στις σκέψεις σας, έχει έρθει και το σωστό χρονικό διάστημα …για να μπορέσετε να τις εκφράσετε και με κάποια σοβαρότητα στον σύντροφο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο  ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Θα πρέπει να ανεβάσετε τις προσωπικές σας ταχύτητες. Εργασία και προσωπική ζωή, σας έχουν ανάγκη. Μέσα στον νέο μήνα, θα λάβετε και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. 

 

ΖΥΓΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Με τον υποστηρικτικό Κυβερνήτη σας, θα βρεθείτε στο επίκεντρο ενός νέου ερωτικού ενδιαφέροντος από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Χειριστείτε τα πάντα μέσα στα πλαίσια της αξιοπρέπειας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Οι ερωτικοί τόνοι ανεβαίνουν. Τώρα που θα λύσετε κάποια ζητήματα σας με το παρελθόν, θα ανοίξουν πραγματικά όλοι οι δρόμοι για να είστε μαζί με το πρόσωπο που αγαπάτε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Αν δεν βρίσκετε, αυτό που έχετε ανάγκη μέσα στον τρέχοντα δεσμό σας, θα πρέπει άμεσα να σκεφτείτε όλες τις επόμενες σας κινήσεις. Σίγουρα δεν μπορείτε να συνεχίσετε έτσι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Όλα αυτά που έχουν γίνει με τον άνθρωπο σας, σίγουρα σας έχουν προβληματίσει. Μέσα από πιο ώριμες συζητήσεις θα βρείτε τις λύσεις στο μεταξύ σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο  ΚΟΣΜΟΣ

Ξεκόψτε από τις παλιές σας συνήθειες. Τώρα υπάρχουν οι συνθήκες στην ζωή σας, για να βρείτε την ισορροπία σας με τον άνθρωπο σας αλλά και τα γενικότερα σας θέματα.

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΤΡΕΛΟΣ

Οι δίπλες σας καταστάσεις, θα πρέπει να λήξουν. Δεν μπορείτε να είστε ευχαριστημένοι με το παρόν σας. Σκεφτείτε μόνοι σας και μέσα στον μήνα κάντε τα ξεκαθαρίσματα σας.