Η τράπουλα της Ημέρας – Κυριακή 31/05

Για όλους:

Κριός ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, και χρειάζεται να το κατανείμετε καλύτερα. Οι φίλοι και οι  παρέες σας, έχουν δικαιολογημένα παράπονα για την μόνιμη απουσία σας.

Ταύρος ΤΟ ΕΦΤΑ ΣΠΑΘΙ

Δεν θα σταθείτε σε λεπτομέρειες. Τώρα ξέρετε ότι υπάρχουν δρόμοι και τρόποι, έτσι ώστε να έρθετε και πιο κοντά στον άνθρωπο που καιρό τώρα σας έχει κλέψει την προσοχή.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ

Οι ματιές που πέφτουν επάνω σας, δεν λένε ψέματα. Υπάρχουν δύο άτομα από τον περίγυρο σας, που έχουν ερωτευτεί την παρουσία σας και εντός, του πρώτου δεκαημέρου του Ιουνίου, θα σας το εξομολογηθούν.

 

Καρκίνος ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Προτάσεις για διασκέδαση θα λάβετε από τον πρώην σας, υπό την μορφή φιλικής προσέγγισης. Σε δεύτερο τόνο και πριν να το καταλάβετε, θα έχετε πρόταση για άμεση επανασύνδεση.

 

Λέων Ο ΑΣΣΟΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Καλό θα ήταν να αποφύγετε να μιλήσετε στην παρέα σας, για τα όποια προβλήματα έχουν προκύψει μέσα στον δεσμό σας. Ξέρετε ότι ούτως ή άλλως οι φίλοι σας δεν συμπαθούν τον σύντροφο σας.

Παρθένος  ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Η πορεία σας μόνο ανοδική θα είναι, καθώς τώρα θα μπορέσετε με τον άνθρωπο σας, να ξεπεράσετε τα παλιά προβλήματα και να κάνετε μια ευτυχισμένη νέα αρχή. Τα οικονομικά σας θα καλυτερέψουν.

 

Ζυγός  ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Οι μεγάλες επιτυχίες που θα έρθουν μέσα στον μήνα, στην εργασία ή στις σπουδές σας σίγουρα θα σας διορθώσουν την διάθεση, και θα μπορέσετε πια με μια πιο καθαρή ματιά, να δείτε τι πρέπει να γίνει στην σχέση σας.

 

Σκορπιός  ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Οι αποφάσεις που θα πάρετε αυτό το χρονικό διάστημα, δεν θα πρέπει να είναι υπό πίεση. Εξετάστε πρώτα όλα τα δεδομένα και θα διαπιστώσετε ότι μπορεί και να χρειαστεί να δώσετε χρόνο.

 

Τοξότης  ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Κάποια οικονομικά – πρακτικά προβλήματα που έχουν έρθει στον δεσμό σας, θα υποχωρήσουν μέσα από τις δραστικές πράξεις από τον άνθρωπο σας, που δεν θέλει να χαλάσει το κλίμα μεταξύ σας.

 

Αιγόκερως Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Η αξία σας δεν θα φανεί καλύτερα, να συνεχίσετε να είστε υποχωρητικοί με το άτομο που αγαπάτε. Μάλλον δείχνετε τώρα πιο δεδομένοι. Από την εργασία σας, θα λάβετε έναν μεγάλο έπαινο.

 

Υδροχόος   ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Είστε το ερωτικό απωθημένο κάποιου, από τον κύκλο σας. Μπορεί να σας έχει κάνει και σχετικές κρούσεις στο παρελθόν. Μέσα στην εβδομάδα, θα μιλήσετε πολύ πιο ξεκάθαρα.

Ιχθείς ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ

Το ταίρι σας έχει την καλύτερη πιθανή διάθεση, και θα σας προσεγγίσει για να σας μιλήσει για το μέλλον. Είστε το ζώδιο που αυτό το Καλοκαίρι, θα παντρευτείτε ή και θα γίνετε γονείς.