Οι Κάρτες ΤΑΡΩ προβλέπουν τα ερωτικά μελλούμενα για τον μήνα του Ιουνίου

Ερωτικές προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Συνάντηση και ραντεβού θα σας ζητήσει το πρώην σας ταίρι. Σίγουρα θα εκπλαγείτε από αυτά που θα ακούσετε! Εσείς να είστε συγκρατημένοι και ολιγόλογοι.

ΤΑΥΡΟΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα χρειαστεί να φέρετε στην επιφάνεια όλο το επικοινωνιακό σας ταλέντο, για να μπορέσετε να ισορροπήσετε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ 

Κάποιες στιγμές αισθάνεστε ότι πρέπει να ξεκαθαρίσετε πια την ζωή και την όλη καθημερινότητα σας, από το παρελθόν που πάει και έρχεται και τελικά μόνο χρόνο σας καταναλώνει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Μην εκθέτετε την ερωτική σας ζωή και τον άνθρωπο σας, σε άτομα που απλά είναι περίεργα. Όλοι αυτοί πιθανόν να σας ανταγωνίζονται ή και να σας ζηλεύουν κατά βάθος.

 

ΛΕΩΝ : Ο  ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Τίποτα δεν σας λείπει. Μπορεί αυτήν την περίοδο να μην είστε μέσα σε σχέση, αλλά έχετε κοντά σας άτομα που σας αγαπούν. Σίγουρα δώσετε παραπάνω προσοχή και στα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο  ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Η ενέργεια σας, είναι ανεβασμένη και σας φαίνεται. Αυτό σας δείχνει και πιο ερωτικούς στο άλλο φύλο. Στην εργασία σας υπάρχουν θέματα και εκκρεμότητες που πρέπει να λύσετε.

 

ΖΥΓΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Είστε αποφασισμένοι, να μην χάσετε άλλη ευκαιρία στην ερωτική σας ζωή και να συνεχίσετε την πολιορκία …προς το άτομο που καιρό τώρα σας έχει δελεάσει την προσοχή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Θα σηκώσετε κόκκινη κάρτα, σε φίλους και συνεργάτες, που δεν συνάδουν με την δική σας φιλοσοφία. Σίγουρα θα μπορέσετε και να ξεχωρίσετε τους καλούς από τους αδιάφορους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Μην πάτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας πίσω. Ο μήνας προσεχώς φέρνει εκπλήξεις… και εσείς θα βρεθείτε μαζί με άτομα που σίγουρα θα ιντριγκάρουν το δύσκολο σας μυαλό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Δεν υπάρχει κάτι να σας τραβάει την ερωτική ματιά. Σίγουρα τα φλερτ τρέχουν γύρω σας, αλλά δεν σας αφορούν. Μέσα στην οικογένεια σας, θα μάθετε για απόγονο ή πρόταση γάμου συγγενή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο  ΚΟΣΜΟΣ  

Οι προτάσεις που θέλει να σας κάνει το συντροφικό σας έτερο, θα σας εκπλήξουν μόνο ευχάριστα. Είστε τα ζώδια που εντός του Καλοκαιριού, θα περάσουν ακόμη και έναν γάμο.

 

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΤΡΕΛΟΣ

Αδιαφορείτε για το παρελθόν του ατόμου που θέλετε, όσο περίεργο και να είναι. Η δική σας έντονη παρουσία, σίγουρα θα μπορέσει να φέρει πολλά πράματα σε μια ισορροπία.