Η τράπουλα της Ημέρας – Τρίτη 02/06/2020

Για όλους:

Κριός  ΤΟ ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ

Αφήστε και προσπεράστε το παρελθόν. Ξέρετε ότι ήδη γύρω σας υπάρχουν άλλα άτομα που κάνουν ότι μπορούν για να σας τραβήξουν το ενδιαφέρον…το ερωτικό!

Ταύρος ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Μια σειρά από μηνύματα και τηλεφωνήματα, θα έχετε από το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί. Τώρα είναι και το πιο σωστό χρονικό διάστημα, για να ξεκινήσετε κάτι σωστό και ποιοτικό.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ

Οι επανασυνδέσεις είναι στο μενού αυτών των ημερών. Εσείς που είστε ακόμη μόνοι θα πρέπει να σκεφτείτε τα πάντα δύο φορές …έτσι ώστε να πάρετε αυτήν την φορά τις σωστές αποφάσεις.

 

Καρκίνος ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ          

Είστε προβληματισμένοι, με τις δύσκολες επικοινωνιακές συμπεριφορές που σας βγάζει το συντροφικό σας έτερο. Δεν θα πρέπει όμως να δείξετε κάτι, απλά αναμείνατε για τις απαντήσεις του.

 

Λέων ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Δεν είστε τα κλασικά ζώδια στην αγάπη. Τώρα που έχει μπει στην ζωή σας μια καινούργια επαφή, εσείς με την γνώση σας, θα πρέπει να την αξιολογήσετε πριν να κάνετε το όποιο επόμενο βήμα.

 

Παρθένος  ΤΟ ΕΦΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Λίγη υπομονή, να λήξει το ζώδιο των Διδύμων… και θα δείτε ότι η ψυχολογία σας θα έρθει και πάλι σε μια ισορροπία. Αυτό θα μαγνητίσει κοντά σας και νέες προσωπικότητες.

Ζυγός Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Αυτός που έχει φύγει από κοντά σας, από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα θα επιστρέψει, με σηκωμένη την λευκή σημαία. Εσείς μόνο θα κρίνετε τι αξίζει πια και τι όχι!

 

Σκορπιός ΤΟ ΕΞΙ ΚΑΡΟ

Αναπάντεχες συναντήσεις θα έχετε μέσα στο επόμενο Σαββατοκύριακο 06+07/06. Κάποιος από το παρελθόν σας έχει κάνει πολλές και καταλυτικές αλλαγές στην ζωή του, και θέλει να σας κάνει μια νέα πρόταση.

 

Τοξότης Ο ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Όλες αυτές οι δυσκολίες και τα προβλήματα που έρχονται από την μεριά του αγαπημένου σας, από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, θα βρουν τις πρακτικές τους λύσεις.

 

Αιγόκερως ΤΟ ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Μην δελεάζεστε από το λίγο. Είστε κάτω από τις καλύτερες αστρολογικές όψεις της εποχής, όπου μπορείτε όλους τους προσωπικούς σας στόχους να τους πετύχετε.

 

Υδροχόος ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Μπορεί να έχετε  μείνει σε μια κατάσταση μοναξιάς καιρό τώρα, αλλά θα ήταν μεγάλο λάθος, να πείτε ένα ναι σε μια καινούργια γνωριμία. Δώστε χρόνο για να έρθουν οι όποιες αποκαλύψεις πρώτα.

Ιχθείς ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΑΡΟ

Για τους δικούς σας λόγους, θέλετε αυτό το διάστημα να απέχετε από σχέσεις και συναισθήματα. Έτσι πάντως βάζετε και στον πάγο, κάποιες ενδιαφέρουσες προσωπικότητες.