Η τράπουλα της Ημέρας – Σαββάτο 06/06

Για όλους:

Κριός ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Τα συναισθήματα σας, ακόμη συνδέονται με το παρελθόν. Αυτό θα σας ωθήσει μέχρι το τέλος του Διδύμου, να βρείτε και τις σχετικές δικαιολογίες, για να ψάξετε το εν λόγω άτομο.

Ταύρος ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Το πρόσωπο που προσπαθείτε να κατακτήσετε, έχει και άλλα ζητήματα στην ζωή του, που δεν του επιτρέπουν να σας προσφέρει αυτά που θέλετε. Αυτό από τα μέσα του μήνα… αλλάζει κατά πολύ!

 

Δίδυμοι  ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ

Δεν είναι ακόμη η σωστή ώρα, για να κάνετε την ερωτική σας εξομολόγηση… στο πρόσωπο που έχει κατακτήσει την καρδιά σας. Από το τέλος του Ιουνίου, όλα θα είναι θετικότερα.

 

Καρκίνος ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ

Είστε γενικότερα σε μια εγρήγορση καθώς υπάρχουν γύρω σας, πολλά βλέμματα που σας δείχνουν με όλους τους τρόπους το ενδιαφέρον τους. Κάποιο καλό νέο οικονομικό να περιμένετε.

 

Λέων ΤΟ ΕΦΤΑ ΣΠΑΘΙ

Η ερωτική σας ζωή, δεν είναι και στα καλύτερα της. Το άτομο που έχετε επιλέξει να είστε μαζί, δείχνει έναν άκρως προβληματικό χαρακτήρα, που σας εκπλήσσει μόνο δυσάρεστα.

 

Παρθένος  ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Μπορεί ακόμη να μην υπάρχουν και οι κατάλληλες προϋποθέσεις  για να μιλήσετε ή και να δείτε, το πρόσωπο που αγαπάτε, αλλά όλο αυτό σας δίνει χρόνο και για περισσότερη σκέψη.

 

Ζυγός ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Ένα καλό αστρολογικά χρονικά διάστημα, που μπορείτε να πάρετε αποφάσεις, γύρω από την εργασία σας. Σε δεύτερο βήμα, κάποιοι θα κάνουν διορθωτικές κινήσεις με τον σύντροφο τους.

 

Σκορπιός   ΤΟ ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

Είναι μέρες τώρα, που σας αναζητά κάποιος από το ξεχασμένο σας παρελθόν. Μάλλον ήδη οι κοινοί σας φίλοι σας το έχουν αναφέρει. Σας έρχεται πρόταση επανασύνδεσης.

 

Τοξότης   ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Μην αφήνετε κανέναν, όσο κοντινός σας και να είναι… να εμπλέκεται στην ροή της σχέσης σας. Το μόνο που μπορεί να συμβεί για ακόμη μια φορά, είναι να υπάρξει παρεξήγηση.

Αιγόκερως    ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Έχετε εστιάσει πολύ περισσότερο αυτό το διάστημα, στην καριέρα σας και αυτό σίγουρα θα σας κάνει να έχετε από τον καινούργιο μήνα του Καρκίνου, παραπάνω οικονομική άνεση. 

 

Υδροχόος   ΤΟ ΕΞΙ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Πολλά τα νέα  που θέλει να σας ανακοινώσει το συντροφικό σας έτερο. Αυτό έχει να κάνει και με το παρελθόν του, που πια θα σταματήσει να σας ενοχλεί!

Ιχθείς

Οι μέρες έχουν εκπλήξεις για τον εργασιακό σας τομέα. Είναι ευκαιρία για εσάς, να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση και να κλείσετε αυτά που σας πιέζουν.