Deste – Η τράπουλα της Κατίνας προβλέπει για την νέα εβδομάδα 08-14/06

Για όλα τα ζώδια:

Ζώδια της Φωτιάς

 

ΚΡΙΟΣ: ΖΑΡΑ – Το λευκό Άλογο του Διαμαντιού

Θέλετε να φύγετε από καταστάσεις σχέσεων ερωτικών, που δεν έχουν κάτι καλό να σας δώσουν. Με το να παραμένετε το μόνο που τελικά καταφέρνετε είναι να χάνετε τον χρόνο σας. Οι ευχές για αλλαγές και τροποποιήσεις χαρακτήρα της άλλης πλευράς, είναι μόνο σε μια φανταστική σφαίρα.

ΛΕΩΝ: ΣΕΛΑΝΑ – Το Τζαν του Εβένου

Η καρδιά σας έχει ακόμη ενεργά συναισθήματα, για κάποιο ιδιαίτερο άτομο, που όμως ακόμη, δεν σας στρώνει τον δρόμο για μια επαφή έτσι τουλάχιστον, όπως την έχετε εσείς μέσα στο μυαλό σας. Από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα Ιουνίου κάτι βελτιώνεται.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Πληθώρα νέου κόσμου, υπάρχει γύρω σας. Εσείς που ακόμη έχετε την καρδιά σας ελεύθερη, μην κλείνετε τα μάτια και τα αυτιά σας, σε νέες επαφές. Τώρα είναι μια καλή εποχή που όλοι οι τομείς της ζωής σας, μπορούν να έρθουν επιτέλους σε μια καλή ισορροπία.

 

Ζώδια της Γης

 

ΤΑΥΡΟΣ : Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Κυνηγήστε από σήμερα και μέχρι να λήξει ο Ιούνιος, την καριέρα σας. Υπάρχουν πολλά και καλά νέα που θα περάσουν από μπροστά σας, και εσείς καλείστε να δώσετε την πρέπουσα σημασία για να επωφεληθείτε. Η ερωτική σας ζωή από τα μέσα του μήνα, θα έχει καλυτέρευση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΚΑΡΔΙΑ

Εσείς μπορείτε πια να οργανώσετε τις φετινές σας διακοπές, είτε είστε μόνοι σας είτε μέσα σε σχέση. Άμεσα θα έχετε και κάποιες πρακτικά καλές ειδήσεις για την οικονομική σας καθημερινότητα. Επίσης, μια φιλική προσέγγιση που θα προκύψει, θα σας μπερδέψει αρκετά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Πιθανόν και μέσα σας ακόμη να κρατάτε πίκρα, για όλα αυτά τα τόσο δύσκολα που περάσατε το τελευταίο χρονικό διάστημα, μέσα σε αισθηματικούς συσχετισμούς. Τώρα όμως που υπάρχουν νέα άτομα γύρω σας καλύτερα να κάνετε ένα restart στην καθημερινότητα σας.

 

Ζώδια του Αέρα

 

ΔΙΔΥΜΟΙ :  Η ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ

Είστε απόλυτα βέβαιοι, ότι τώρα υπάρχουν οι σωστές προδιαγραφές στην ζωή σας, για να μπορέσετε να εξελίξετε την ερωτική σας σχέση μαζί, με το άτομο που έχετε κοντά σας. Συζητήστε, δείτε τα οικονομικά σας δεδομένα και σίγουρα θα καταφέρετε να κάνετε όλα τα επόμενα βήματα.

 

ΖΥΓΟΣ : Η ΠΑΙΔΟΥΛΑ

Ματιές κρυφές και λόγια μπερδεμένα, εσάς απλά δεν σας ενδιαφέρουν. Είστε σε μια φάση – περίοδο της ζωής σας, που μόνο ζητάτε να χτίσετε το οικονομικό σας αύριο. Όλα αυτά και άλλα πολλά με τα οποία καταπιάνεστε σίγουρα …σας έχουν κάνει απρόσιτους σε νέες αισθηματικές επαφές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΤΟ ΜΕΓΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Ζητάτε από το συντροφικό σας έτερο, να μην σας πιέζει. Τώρα υπάρχουν πολλά και δύσκολα μέτωπα μπροστά σας, που χρειάζονται την προσοχή και τον χρόνο σας. Εσείς που είστε ελεύθεροι, από το μέσο του μήνα και μετά, να είστε έτοιμοι για εκπλήξεις ακόμη και από τον κοινωνικό σας κύκλο.

 

Ζώδια του Νερού

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΡΟΥΜΠΙΝΙ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ

Είστε σε μια άκρως θετική και ανεβασμένη διάθεση. Οι περισσότεροι τώρα ετοιμάζεστε για να φύγετε για διακοπές. Αυτό το διάστημα, εσείς που είστε ελεύθεροι, θα συναντηθείτε με το καρμικό σας έτερον ήμισυ…που τόσα χρόνια ζητάτε από το σύμπαν να σας το φανερώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΔΡΟΜΟΣ

Έχετε κερδίσει την εμπιστοσύνη και την ερωτική προσοχή, κάποιου νέου ατόμου στον φιλικό σας κύκλο. Τώρα που θα βρεθείτε και πάλι, είναι πιθανόν και να λάβετε από την άλλη μεριά προτάσεις, για σχέση. Σκεφτείτε τα πάντα πολλές φορές και μόνο στον δικό σας χρόνο αποφασίστε τι θέλετε να πράξετε.

 

ΙΧΘΕΙΣ : Η ΚΑΜΗΛΑ

Αν δώσετε λίγο ακόμη χρόνο στο άτομο, που σας ενδιαφέρει, θα δείτε ότι θα γίνει αρκετά τολμηρό, για να σας κατακτήσει! Μερικοί από εσάς, που ακόμη κρατάτε ανοιχτές τις πόρτες για το παρελθόν, από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα και μετά, θα έχετε ειδήσεις  – επισκέψεις.