Η τράπουλα της Ημέρας – Κυριακή 07/06/2020

Για όλους:

 

Κριός  ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ

Φίλοι και γνωστοί, θέλουν να σας δουν και πάλι σε σχέση με τον πρώην σύντροφο σας. Από τα τέλη του Διδύμου, οι καταστάσεις θα ενάρξουν και πάλι τις συζητήσεις.

Ταύρος ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Μόνο με το να σκέφτεστε το άτομο, που θέλετε και σας θέλει… δεν θα σας οδηγήσει πουθενά. Αν επιθυμείτε με κάποια αφορμή – δικαιολογία να ενάρξετε μια επικοινωνία – μήνυμα …σίγουρα θα εκτιμηθεί!

 

Δίδυμοι ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Οι ερωτικές σας σκέψεις, έχουν πια παγώσει, και απόλυτα δικαιολογημένα. Το καλό είναι  ότι τώρα μπορείτε να πάρετε και τις τελικές σας ώριμες αποφάσεις.

 

Καρκίνος ΤΟ ΟΧΤΩ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ          

Εσείς μην κάνετε κάτι ιδιαίτερο αυτές τις ημέρες. Έχετε ανάψει εκεί που πρέπει το πράσινο φώς, άρα το ιδανικό είναι απλά να περιμένετε να ενεργοποιηθούν οι διάλογοι.

 

Λέων ΤΟ ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

 

Αυτή η σχέση εκεί που έχει φτάσει, έχει μόνο δύο δρόμους σαν εναλλακτικές. Είτε χωρισμός είτε εξέλιξη. Αναλύστε τα πάντα με τον άνθρωπο σας πριν το οτιδήποτε!

Παρθένος ΤΟ ΔΥΟ ΚΑΡΟ

Συμβαίνουν πολλά και δύσκολα μέσα στην  υπόλοιπη ζωή του συντρόφου σας, και αυτό σας έχει φέρει και τους δύο σας σε μια γενικότερη στασιμότητα.

 

Ζυγός ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ

Υπάρχουν κάποια πρόσωπα, στον ευρύτερο σας κύκλο.., που έχουν ερωτευτεί τον έντονο σας χαρακτήρα. Εσείς που είστε ήδη μέσα σε σχέσεις να είστε προσεχτικοί.

 

Σκορπιός ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Ζήτημα ημερών είναι να μιλήσετε με το πρόσωπο που θέλετε. Να είστε έτοιμοι για προτάσεις που θα σας οδηγήσουν λίαν συντόμως σε μια σχέση ή και δέσμευση.

 

Τοξότης Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Ξεκουραστείτε αυτήν την εποχή, καθώς από ΤΟ 2Ο 15ήμερο… θα έχετε πολλά να κάνετε, και σε όλα τα πεδία της ζωής σας. Επίσης, εσείς που σκέφτεστε για γάμο – οικογένεια…κοιτάξτε τα οικονομικά σας.

Αιγόκερως ΤΟ ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Μην κάνετε ποτέ συγκρίσει με το παρελθόν σας! Αυτό που έχετε τώρα αν τελικά δεν σας ικανοποιεί καλύτερα να το αλλάξετε ή απλά να προχωρήσετε πιο κάτω.

 

Υδροχόος ΤΟ ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ

Οι όψεις του Πλούτωνα, σας κάνουν αυτόν τον καιρό άκρως γοητευτικούς στο αντίθετο φύλο. Εσείς δώστε το στίγμα σας εκεί που σας ενδιαφέρει.

 

Ιχθείς ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Οι επικοινωνιακές εντάσεις  μέσα στην σχέση σας, δεν σας αξίζουν. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας.