Η τράπουλα του Ιεροφάντη – Επανενώσεις για τα περισσότερα ζώδια

Προβλέψεις για το υπόλοιπο του Ιουνίου:

 

Κριός ΤΟ ΣΠΑΘΙ

Οι καταστάσεις μέσα στην οικογένεια σας, έχουν αρχίσει και στρώνουν. Τώρα φυσικά και θα μπορέσετε με τον άνθρωπο σας, να είστε πιο ισορροπημένοι και μακριά από τρίτα… ζητήματα!

Ταύρος  Η ΒΑΡΚΑ

Θα πρέπει αυτό το διάστημα να κάνετε όλα τα ξεκαθαρίσματα σας, σε σύντροφο και συνεργάτες. Δεν είστε διατιθέμενοι να προσφέρετε χρόνο και παρουσία, σε κάποιον που δεν το αξίζει!

 

Δίδυμοι Ο ΔΙΠΛΟΣ ΗΛΙΟΣ

Επιτέλους κάποια πράματα θα έρθουν στον δρόμο σας και θα σας ελευθερώσουν από σκέψεις και άτομα, που πραγματικά δεν σας είναι και πουθενά χρήσιμα.

 

Καρκίνος ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ

Από σήμερα και μέχρι να φύγει ο μήνας του Ιουνίου, θα μπορέσετε να κλείσετε ένα συναισθηματικό σας πρόβλημα. Αυτό σε κάποιες περιπτώσεις σημαίνει και επανασύνδεση …με πρώην αγαπημένο πρόσωπο.

 

Λέων ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ

Οι εργασιακές σας επιτυχίες, απαιτούν και την παρουσία σας. Αυτό σίγουρα όμως σας τρώει και χρόνο από όλα τα άλλα αιτούμενα της ζωής σας, ακόμη και από την σχέση σας.

Παρθένος Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Μην φοβάστε να πείτε την αλήθεια σας, σε άτομα που θέλετε. Ακόμη και στον άνθρωπο σας που μάλλον έχει λίγο χαλαρώσει και αφήσει στην τύχη τον μεταξύ σας δεσμό.

 

Ζυγός ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Κινηθείτε αυτήν την εποχή, βάση των δικών σας συμφερόντων και μην κάνετε εκπτώσεις στις επιθυμίες σας. Από το τέλος του μήνα… θα έρθει στην ζωή σας και κάτι που θα ανανεώσει την αισθηματική σας καθημερινότητα.

 

Σκορπιός Η ΚΑΡΔΙΑ

Μέσα στους χώρους που κινείστε και εργάζεστε θα βρείτε μια καινούργια αγάπη, όχι πολύ αργότερα. Σίγουρα θα υπάρξουν μεγάλες εκπλήξεις αλλά εσείς για αρχή να είστε άκρως επιφυλακτικοί.

 

Τοξότης  ΤΟ ΚΕΡΜΑ

Πολλά τα χατίρια που κάνετε στον άνθρωπο σας, και μάλλον αυτό σας έχει κάνει και είστε απόλυτα δεδομένοι …στα μάτια του. Σε όλο αυτό άμεσα θα πρέπει να βάλετε και τα όρια σας.

 

Αιγόκερως  ΤΟ ΟΡΟΣ

Προτάσεις και προσκλήσεις θα έχετε από τον άνθρωπο σας για διασκέδαση αυτές τις ημέρες. Μερικοί ίσως και να χρειαστεί να γνωριστείτε … και πιο οικογενειακά!  

Υδροχόος Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Σε αυτόν τον καινούργιο άνθρωπο που έχει μπει στην ζωή σας, δεν χρειάζεται και άμεσα να τα πείτε όλα για το παρελθόν σας. Δεν χρειάζεται να τον κάνετε έμμεσα να ζηλεύει.

 

Ιχθείς Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Είστε από τους πιο τυχερούς στην αγάπη αυτό το διάστημα. Μερικοί θα το εξαργυρώσουν μέσα από μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, και κάποιοι άλλοι θα ενωθούν με τον άνθρωπο που θέλουν μόνιμα.