Ερωτική ΤΑΡΩ – Προβλέψεις για την νέα εβδομάδα 08-14/06

Για όλους:

ΚΡΙΟΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Το πρόσωπο που έχει κατακτήσει την καρδιά σας, θα κάνει την εμφάνιση του το επόμενο διάστημα. Μάλλον σε αυτό έχετε βάλει και εσείς το χεράκι σας. Οι εκπλήξεις θα έρθουν και στον οικονομικό – εργασιακό σας τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο  ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Τα σχέδια σας έχουν αρχίσει και υλοποιούνται και είναι μόνο θέμα λίγων ημερών, για να καταφέρετε να έχετε και τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Σε επόμενο τόνο, ρίξτε και μια πιο σοβαρή ματιά στα ερωτικά σας!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Δεν έχετε ακόμη καταλάβει, τι αισθάνεται αυτό το νέο άτομο για εσάς. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα μιλήσετε πιο ανοιχτά και οι όποιες απορίες σας θα λυθούν. Στην οικογένεια σας, πέφτουν χαρμόσυνα νέα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Πολλά αυτά που τρέχουν πίσω από την πλάτη σας και μάλλον θα πρέπει πια να είστε και πιο προσεχτικοί. Δεν είναι όλα και όλοι ταιριαστοί με τα δικά σας δεδομένα και απαιτήσεις εν τέλει.

 

ΛΕΩΝ : Ο  ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Επικοινωνιακά καλέσματα θα έχετε από κάποιον πρώην σύντροφο σας, που τώρα έχει αλλάξει πολλά μέσα στην ζωή του και θέλει να κάνετε μαζί μια προσπάθεια …για να επανασυνδεθείτε και να  πάτε πιο κάτω!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο  ΚΟΣΜΟΣ

Όλα αυτά που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, από την μεριά του συντρόφου σας, σας έχουν ενοχλήσει και μάλλον πρέπει να του μιλήσετε άμεσα έτσι ώστε, να επανέλθουν οι μεταξύ σας ισορροπίες.

 

ΖΥΓΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Τα νέα πρόσωπα που έχουν κάνει την εμφάνιση τους στην ζωή σας, σίγουρα δεν δείχνουν ότι μπορούν να δελεάσουν και το πνεύμα σας. Από τα τέλη του μήνα και μετά, θα έρθουν αλλαγές που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :  Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Όσοι από εσάς, έχετε στην ζωή σας διπλές καταστάσεις έχει έρθει το σωστό χρονικό διάστημα, για να ξεκαθαρίσετε το τι θέλετε. Όσο το καθυστερείτε τόσο πιο πολλές οι πιθανότητες για να γίνουν λάθη και στο τέλος κάποιος να πικραθεί. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Πολλά αυτά που ακόμη δεν έχετε αντιληφθεί, για τον άνθρωπο σας. Μάλλον σας λείπουν αρκετές πληροφορίες, για το παρελθόν του και το όποιο ιδιαίτερο παρόν του. Χρειάζεται από εσάς να γίνετε πιο εξωστρεφείς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Κάποια οικονομικά ζητήματα, θα λυθούν άμεσα και αυτό θα σας βάλει σε μια καλύτερη θέση. Σε δεύτερο χρόνο, πρέπει να πάρετε και αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή, που έχει πέσει σε μια ρουτίνα και μόνιμο λήθαργο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ 

Ιδανικά που το σύμπαν σας δίνει νέες ευκαιρίες αυτό το χρονικό διάστημα, θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε και να δείτε ποιος και τι μπορεί να συνεχίσει να κινείται παράλληλα… με τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΤΡΕΛΟΣ

Λόγια που θα σας γοητεύσουν θα έρθουν από την μεριά του πρώην σας, και που θα θέλει να μιλήσετε επί μιας νέας πιο σοβαρής σχέσης. Σίγουρα σκεφτείτε από την δική σας μεριά τα πάντα και ώριμα.