Ερωτική κατάστρωση με τις κάρτες HAL G

Για τις επόμενες 4 εβδομάδες:

ΚΡΙΟΣ : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Ζητήματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα, αυτές τις τελευταίες ημέρες …θα έρθουν στην επιφάνεια και ίσως και να πρέπει να είστε έτοιμοι, για να εφεύρετε τις λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ : Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Θα πρέπει να γίνετε πολύ πιο συγκεκριμένοι σε αυτά που θέλετε, στην ερωτική σας ζωή. Πιθανόν και να μην έχετε γίνει πλήρως κατανοητοί, στα άτομα που σας αφορούν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ

Αν τελικά η προσωπική σας ζωή, δεν είναι αυτή που σας ταιριάζει, είναι στην δική σας την ευχέρεια για να τα αλλάξετε όλα. Σίγουρα θα βρείτε τους τρόπους, ακόμη και για να ανανεώσετε το ταίρι σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Υπάρχουν κάποια ακόμη ανοιχτά θέματα με το παρελθόν σας, και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει άμεσα να το τακτοποιήσετε καθώς,  θα χρειαστεί να μιλήσετε σε μια νέα γνωριμία που ειλικρινά.

 

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Δεν  μπορείτε συνέχεια να είστε σε παθητική φάση. Υπάρχουν κάποιες τρίτες καταστάσεις που σας κάνουν και είστε βουβοί. Με το σύμπαν να σας υποστηρίζει, ενεργοποιηθείτε άμεσα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Προτάσεις και προσκλήσεις, θα λάβετε από κάποιον που ανήκει στο ερωτικό σας παρελθόν. Τώρα οι καταστάσεις στην ζωή του έχουν αλλάξει και μάλλον θέλει να σας κερδίσει πάλι.

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ

Εκπλήξεις σας περιμένουν από την νέα εβδομάδα. Ξέρετε ήδη ότι κάποιος σας κυκλώνει με ερωτικό ενδιαφέρον, άρα αφήστε κάποια δίοδο ανοιχτή για τα όποια επόμενα βήματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΑΛΟ

Σκεφτείτε όλα αυτά που έχετε περάσει στο παρελθόν, και θα δείτε ότι σε κάποια σημεία έχετε και εσείς φταίξει. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, θα σας δώσει ευκαιρίες για να ξεφύγετε μέσα από μια νέα γνωριμία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΕΡΜΗΣ

Όλα αυτά που έχετε πει και προσφέρει στον άνθρωπο σας, θα σας επιστραφούν στο πολλαπλάσιο. Τώρα που όλα είναι πιο εύκολα για εσάς, θα πρέπει να είστε έτοιμοι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Μπορεί να είστε καιρό τώρα μόνοι σας, αλλά το μόνο καλό είναι ότι μπορείτε να απολαμβάνετε στο μέγιστο όλους τους άλλους τομείς της ζωής σας. Η εργασία σας έχει άνοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Δύο άτομα τουλάχιστον …αυτές τις ημέρες θα εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για εσάς. Εσείς που είστε μέσα σε άλλες δεσμεύσεις καλύτερα να είστε προσεχτικοί σε όλα σας.

 

 

ΙΧΘΕΙΣ : ΤΟ ΚΡΙΝΑΚΙ

Αυτά που έχετε πει και κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα μέσα στην σχέση σας, θα πρέπει να τα διορθώσετε, αν θέλετε το θετικό κλίμα να κάνει και πάλι την εμφάνιση του.