Η τράπουλα της Ημέρας – Τρίτη 09/06/2020

Κριός  ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Οι μέρες μέχρι και τα μέσα του Ιουνίου, έχουν για εσάς πολλές αλλαγές στην εργασία και στην αισθηματική σας ζωή. Προαγωγές, νέοι έρωτες, επανασυνδέσεις και τυχερό χρήμα… στα προσεχώς.

Ταύρος ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Θυμηθείτε όλα αυτά τα καλά που σας συνδέουν με τον πρώην σας. Οι μέρες είναι γεμάτες από επικοινωνίες και επαφές με το παρελθόν σας, που θα σας αναζητήσει και όχι από περιέργεια.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Μαγνητίζετε τους πάντες στο πέρασμα σας και το ξέρετε. Υπάρχουν ακόμη κάποιες δικές σας εκκρεμότητες, με το παρελθόν που θα πρέπει να κοιτάξετε να τις λύσετε άμεσα, καθώς τα νέα άτομα ήδη σας καλούν!

 

Καρκίνος ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ     

Από την μεριά σας μην κάνετε τίποτα. Τώρα που έχετε βρει την δική σας ισορροπία, μπορείτε και να ασχοληθείτε πιο ενεργά, με τους φίλους, την οικογένεια και την απαιτητική σας εργασία.

Λέων ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ

Μια αναπάντεχη βοήθεια θα έρθει από τον άνθρωπο σας, και θα σας κάνει να σβήσετε από το μυαλό σας, όλα τα λάθη του. Πιθανόν και κάποιοι αυτό να το δεχτούν από ένα φίλο τους, που τους έχει ερωτευτεί.  

 

Παρθένος ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Οι προτάσεις που έρχονται από τον άνθρωπο σας, θα σας εκπλήξουν. Καιρό τώρα παραπονιέστε για την στάση του. Οι μέρες σε μερικούς από το ζώδιο σας, θα φέρουν και ευκαιρίες για νέα εργασία – σπουδές – ταξίδια.

 

Ζυγός ΤΟΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ

Με όλες αυτές τις ευχάριστες αλλαγές που τρέχουν στον ερωτικό σας τομέα, εσείς θα καταφέρετε επιτέλους να βρείτε την ισορροπία με τον άνθρωπο που αγαπάτε…και όχι μόνο! Το χρήμα σας πλησιάζει.

 

Σκορπιός Ο ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια αυτής της εποχής, όπου και θα μπορέσετε να λύσετε κάποια πρακτικά προβλήματα με τον αγαπημένο σας. Τώρα θα ανοίξει και ο δρόμος για τα επόμενα βήματα σας.

 

Τοξότης ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Οι φίλοι και οι γνωστοί σας, θέλουν να μιλήσουν σε κάποιον που ξέρουν ότι τον αγαπάτε. Το αμέσως επόμενο διάστημα, θα έχετε εκπλήξεις που θα σας διορθώσουν κατά πολύ την αισθηματική σας καθημερινότητα.

 

Αιγόκερως Ο ΑΣΣΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Λόγια και σκέψεις έχουν μπερδευτεί μέσα σας. Είστε οι περισσότεροι πάνω σε ερωτικά διλήμματα που πρέπει μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, να λυθούν και πριν τελικά κάποιος να πικραθεί.

Υδροχόος ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Πολλές οι επιτυχίες και οι εξελίξεις που θα έρθουν στα επαγγελματικά σας, και σίγουρα θα σας αλλάξουν την ψυχολογία. Όσοι είστε ακόμη στο κλάμπ των ελεύθερων, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά κάτι πλησιάζει.

 

Ιχθείς ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ

Δεν μπορείτε να δείτε καθαρά το μέλλον σας, με το πρόσωπο που υπάρχει στην ζωή σας. Έχετε πλέον καταλάβει ότι είστε διαφορετικά άτομα, και σίγουρα αναζητάτε ξέχωρες εμπειρίες.