Τσιγγάνικο ρίξιμο – Ποιος θα σας αναζητήσει τις επόμενες ημέρες?

Προβλέψεις για το επόμενο 7ήμερο:

Κριός  ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΑΓΟΡΙΑ

Οι όποιες αποφάσεις έχουν παρθεί από τον σύντροφο σας, θα σας ανακοινωθούν στο δεύτερο15ήμερο του μήνα. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα. Σίγουρα θα πρέπει και εσείς να δώσετε τις δικές σας προτάσεις.

Ταύρος Η ΚΑΡΔΙΑ

Αν θέλετε να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα στην ερωτική σας ζωή, και για τον οποιοδήποτε λόγο, σαφώς και μπορείτε να το συζητήσετε με το άτομο που αφορά αυτή η απόφαση. Σίγουρα όλα θα είναι εύκολα.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ

Η δουλειά σας απαιτεί επαφές και  δρομολόγια. Αυτό σίγουρα θα σας αλλάξει την ψυχολογία, αλλά και θα γνωρίσετε νέο κόσμο που θα έχει ταιριαστή προσωπικότητα με την δική σας. Οι έρωτες είναι κοντά.

 

Καρκίνος ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ       

Δεν μπορείτε να κρύψετε τον θυμό σας. Από την νέα εβδομάδα 15/06, θα χρειαστεί να βάλετε τα πάντα στο μυαλό σας σε μια ιεραρχία και να ξεκαθαρίσετε με τους πάντες τις όποιες εκκρεμότητες.

 

Λέων Ο ΣΚΥΛΟΣ

Τα ερωτικά σας ίχνη ψάχνει κάποιος…και μάλλον τα έχει βρει. Θα έχετε να περιμένετε πολλά και άκρως ενδιαφέροντα, καθώς τώρα οι συνθήκες στην ζωή και των δύο σας έχουν διαφοροποιηθεί.

Παρθένος ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Μπορεί να έχετε ξεπεράσει τις υπερβολές του παρελθόντος, αλλά αυτό σε καμία των περιπτώσεων δεν σημαίνει ότι δεν σκέφτεστε. Μέσα στον νέο μήνα του Καρκίνου, θα έρθουν νέες αγάπες και συναισθήματα στον δρόμο σας.

 

Ζυγός Ο ΔΡΟΜΟΣ

Ένα καταπληκτικό χρονικό διάστημα, όπου και θα μπορέσετε να βάλετε πάρα πολλές καταστάσεις σε μια ιεραρχία. Οικονομικά, εργασιακά και δύσκολη σχέση θα βρουν την ισορροπία τους.

 

Σκορπιός ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Μην μένετε μόνο στην επιφάνεια των προβλημάτων. Εσείς που έχετε τσακωθεί με τον σύντροφο σας, είναι και το πιο σωστό χρονικό διάστημα για να τα βρείτε!

 

Τοξότης ΤΟ ΣΠΑΘΙ

Τα οικονομικά σας έχουν πάρει την άνοδο, και αυτό θα φέρει ένα πολύ καλύτερο κλίμα στον οικογενειακό  – προσωπικό σας τομέα. Επιμόρφωση και σπουδές στα προσεχώς.

 

Αιγόκερως Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟς

Τα λόγια που σας λέει το συντροφικό σας έτερο, είναι αόριστα. Μπορεί να υπάρχουν και κάποια τρίτα προβλήματα που ακόμη δεν τα ξέρετε, άρα καλύτερα να περιμένετε.

Υδροχόος ΤΟ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ

Σημειώστε αυτά που έχετε να πείτε στον άνθρωπο που αγαπάτε, καθώς από την ερχόμενη εβδομάδα, θα καταφέρετε να τον δείτε πολλές φορές. Τα εργασιακά σας θέλουν προσοχή.

 

Ιχθείς ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ

Τα νέα που θα έρθουν από το άτομο που έχετε ερωτευτεί θα είναι μόνο καλά. Σίγουρα τώρα θα χρειαστεί να είστε πιο ψύχραιμοι, σε αυτά που θέλετε να κάνετε.