Η τράπουλα της Ημέρας – Τετάρτη 10/06/2020

 Για όλους:

Κριός  ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ

Όλα θα βελτιωθούν στην καθημερινότητα σας, και αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα βοηθήσει και την σχέση σας να ανανεωθεί. Οι ελεύθεροι θα λάβουν πολιορκία από κάποιο φιλικό τους πρόσωπο.

Ταύρος ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Αισθηματικές ελπίδες και ευκαιρίες θα φέρει η προσεχείς πανσέληνος πάνω στο ζώδιο σας. Ακόμη και εσείς που είστε επικοινωνιακά απόμακροι με τον άνθρωπο σας, οι λύσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους. 

 

Δίδυμοι ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Αποφασίστε τι θα κάνετε με τον άνθρωπο σας, που δείχνει ότι έχει και αυτός τα δικά του θέματα να επιλύσει. Από τα μέσα του Ιουνίου, θα έρθουν και κάποια χρήματα που περιμένετε.

 

Καρκίνος Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ          

Με τον Κυβερνήτη σας, δίπλα στην Αφροδίτη… θα μπορέσετε να βρείτε το θάρρος έτσι ώστε να διεκδικήσετε, την καρδιά και την ερωτική αποκλειστικότητα του ατόμου που επιθυμείτε. 

 

Λέων Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Υπάρχει μια καινούργια προσωπικότητα στην ζωή σας, που σας έχει δελεάσει το ενδιαφέρον. Μάλλον είναι αυτό που ζητούσατε και αυτό ήδη έχετε αρχίσει και το νιώθετε.

Παρθένος ΤΟ ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ

Όλοι οι  φίλο και αυτοί που σας αγαπούν, θέλουν να σας δουν εκ νέου ευτυχισμένους… και σίγουρα η τωρινή σας επιλογή δεν τους αρέσει. Ίσως και να πρέπει αυτό εσείς πια να το δείτε πιο σοβαρά.

 

Ζυγός ΤΟ ΕΦΤΑ ΣΠΑΘΙ

Υπάρχουν θέματα και πρακτικά προβλήματα στην καθημερινότητα του  ανθρώπου που αγαπάτε, και αυτός είναι ο κύριος λόγος, που όλα μεταξύ σας είναι παγωμένα.

 

Σκορπιός ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Ο χρόνος που έχετε πλέον για την προσωπική σας ζωή, είναι σίγουρα λίγος και αυτό είναι κάτι που έχει αρχίσει και ενοχλεί υπερβολικά τον αγαπημένο σας.

 

Τοξότης ΤΟ ΔΥΟ ΚΑΡΟ

Είστε αποφασισμένοι μέσα στο δεύτερο 10ήμερο του Ιουνίου… να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε, όλα αυτά που εκκρεμούν μήνες τώρα με τον άνθρωπο σας.

 

Αιγόκερως ΤΟ ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ

Οι έρωτες που μέχρι στιγμής σας έχουν χτυπήσει την πόρτα, δεν σας αφορούν. Άλλωστε το μυαλό και η καρδιά σας, έχουν μείνει πίσω σε μια πιο παλιά σας αγάπη.

 

Υδροχόος ΤΟ ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Αν είστε αποφασισμένοι, να προσπαθήσετε μια επανασύνδεση.. θα πρέπει να είστε και έτοιμοι για όλα τα πιθανά ενδεχόμενα. Κάποια καλή είδηση σας έρχεται στα οικονομικά σας.

Ιχθείς ΤΟ ΕΦΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Θα δείτε θεαματική αλλαγή στις συμπεριφορές του ανθρώπου σας, και μάλλον θα πρέπει και εσείς από την δική σας μεριά, να δράσετε με έναν ίδιο τρόπο.