Περσική ΤΑΡΩ – Οι μέρες θα φέρουν εκπλήξεις από το παρελθόν!

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

   

   

Κριός: Το Μεγάλο Πλοίο – Νο 08

Πολλά τα σημάδια που έχετε ήδη δείξει σε κάποιον που σας αφορά ερωτικά! Μάλλον θα πρέπει τώρα να πατήστε ένα φρένο και να δείτε τις όποιες αντιδράσεις της άλλης πλευράς.

Ταύρος: Η Παντρεμένη Γυναίκα  – Νο 11

Αυτά που θέλετε να εκφράσετε στον άνθρωπο σας, έχει έρθει το πιο σωστό χρονικό διάστημα, για να το κάνετε. Ίσως και να το περιμένει κιόλας. Το τέλος του μήνα θα φέρει νέους έρωτες στους χωρισμένους.

 

Δίδυμοι: Το Πανέρι με τα Φρούτα – Νο 18

Λόγω της δουλειάς σας ή κάποιων οικογενειακών σας υποχρεώσεων, θα χρειαστεί να κάνετε κάποια ταξίδια. Εσείς που ακόμη ψάχνετε το καρμικό σας έτερον ήμισυ, έχετε τα μάτια σας ορθάνοιχτα.

 

Καρκίνος: Λόγια και Τσακωμοί Γυναικών  – Νο 26

Ότι και να σας φταίει σε αυτήν την σχέση, είστε και εσείς συνυπεύθυνοι. Οι μέρες θα σας φέρουν κοντά σε επαφή και επικοινωνία που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε και μέχρι να έρθουν οι λύσεις.

Λέων: Το Ποτάμι και η Θάλασσα – Νο 22

Αυτή η νέα γνωριμία, που έχει έρθει στην ζωή σας, μάλλον σας έχει αναστατώσει ευχάριστα. Ακόμη όμως δεν είναι η ώρα για κοινωνικές αποκαλύψεις και σκέψεις για δεσμεύσεις.

 

Παρθένος: Το Μωρό  – Νο 24

Αυτά που έχετε πει και υποσχεθεί κατά καιρούς στον σύντροφο σας, θα πρέπει σχετικά άμεσα να τα υποστηρίξετε. Αυτό είναι και κάτι που ο ίδιος το περιμένει με αγωνίας! 

 

Ζυγός: Το Άσπρο Άλογο – Νο 14

Οικονομικά και αισθηματικά δώρα έχει το πρώτο διάστημα του Καλοκαιριού… για εσάς. Πολλοί από τους χωρισμένους του ζωδίου σας, θα βρουν ευκαιρίες για άμεση επανένωση.

 

Σκορπιός: Ο Παντρεμένος Άντρας  – Νο 10

Οι κινήσεις και τα λόγια κάποιου από τους κοινωνικούς σας γνωστούς, σας έχουν σίγουρα γοητεύσει. Υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει να ξέρετε, άρα δώστε χρόνο για αποκαλύψεις.

 

Τοξότης: Χρήματα και πολύτιμοι Λίθοι – Νο 38

Οι επικοινωνίες με το πρόσωπο που σας αφορά, από την τελευταία εβδομάδα του μήνα, θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο. Αφήστε πρώτη την άλλη πλευρά να σας πει τι τελικά θέλει από εσάς. 

 

Αιγόκερως: Η Βίβλος της Ζωής – Νο 37

Ότι και να έχει προκύψει αυτό το διάστημα στην αισθηματική σας ζωή, είναι μόνο ένα γκρίζο σύννεφο το οποίο και θα φύγει. Σίγουρα μπορείτε εσείς όλο αυτό να το επισπεύσετε.

 

Υδροχόος: Ο Τροχός της Αγάπης – Νο 20

Αυτά που έχετε περάσει μέσα σε παρελθούσες δύσκολες σχέσεις, θα πρέπει απλά να τα ξεχάσετε. Ο νέος μήνας το Καρκίνου 21/07 – που πλησιάζει θα σας δώσει ευκαιρίες για μια νέα αγάπη!

Ιχθείς: Νεαρή ελεύθερη Γυναίκα – Νο 17

Το συντροφικό σας έτερο θέλει να σας πει κάποια πράματα που μάλλον ακόμη δεν ξέρετε, για το παρελθόν αλλά και το όποιο παρόν του. Κρίνετε τα πάντα με βάση την λογική σας!