Η τράπουλα της Ημέρας – Πέμπτη 11/06

Για όλους:

 

Κριός  ΤΟ ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Τα δεδομένα αλλάζουν και σίγουρα εσείς δεν μπορείτε να παραμείνετε στάσιμοι. Από σήμερα θα έχετε προτάσεις που σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

Ταύρος ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Δεν θυμώνετε εσείς ποτέ και χωρίς λόγο. Τώρα θα πρέπει με το χέρι στην καρδιά να πάρετε τελικές αποφάσεις γύρω από σχέσεις και ιδιαίτερες φιλίες.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Αναπάντεχες εκπλήξεις και μηνύματα, από το μακρινό σας παρελθόν φέρνει το 2o ήμερο του Ιουνίου. Σίγουρα θα πρέπει να είστε σε όλα σας προσεχτικοί και ολιγόλογοι!

 

Καρκίνος ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ    

Κάποιος εσάς σας θέλει πολύ, αλλά θεωρεί ότι είναι νωρίς για να σας το εκδηλώσει. Πιθανόν και κάτι κοντά στην αλλαγή του ζωδίου -21/06 κάτι να συμβεί περισσότερο.

 

Λέων ΤΟ ΕΞΙ ΚΑΡΟ

Πολλά τα σενάρια που περνάνε από το μυαλό σας, για τον άνθρωπο σας που έχετε καταλάβει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει δικά του προβλήματα.

Παρθένος ΤΟ ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

Όλοι στον στενό σας κύκλο, έχουν βαλθεί να σας ενώσου και πάλι με τον πρώην σας. Σίγουρα μην χαθείτε αυτές τις ημέρες, μόνο σε αυτό.. ενώ άλλα θέματα επείγουν.

 

Ζυγός ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Έχετε την επιθυμία να αλλάξετε και να αισθανθείτε σαν πρώτα. Είτε είστε μέσα σε σχέση, είτε μόνοι σας όλος ο Ιούνιος, θα σας δώσει τι σχετικές ευκαιρίες.

 

Σκορπιός ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ

Όλες οι σχέσεις έχουν τους κανόνες τους. Εσείς που τώρα έχετε εμπλακεί σε κάτι νέο… θα πρέπει να μιλήσετε και να εκφράσετε τα ζητούμενα σας.

 

Τοξότης ΤΟ ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, θα λάβετε μια ερωτική πρόταση από κάποιον που κινείται στον φιλικό σας περίγυρο.  Ζυγίστε τα πάντα πριν να δράσετε.

 

Αιγόκερως ΤΟ ΔΕΚΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Πολλά τα αστρολογικά γεγονότα, που σίγουρα σας έχουν βάλει σε μια λογική του να κάνετε πολλά περισσότερα και για την οικογένεια σας, και για την εργασία σας.

Υδροχόος ΤΟ ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Δεν είναι η ώρα ακόμη, για να τολμήσετε μια επανένωση. Ξέρετε και εσείς ότι το άτομο που θέλετε, ακόμη έχει πρακτικά – δεσμευτικά προβλήματα που το εμποδίζουν.

 

Ιχθείς Ο ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Κινητικότητα θα υπάρξει γύρω σας όπου και θα καταλάβετε ότι κάποιος, θέλει να σας μιλήσει πιο προσωπικά. Σίγουρα δεν χρειάζεται ακόμη όλοι οι γνωστοί σας, αυτό να το μάθουν.