Η τράπουλα της Ημέρας – Παρασκευή 12/06

Για όλους:

Κριός : Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Ταξίδι θα κάνει κάποιος που σας έχει ερωτευτεί, και μάλλον πρέπει ναι περιμένετε άμεσα την άφιξη του! Προτάσεις και δώρα σας πλησιάζουν ακόμη και προτάσεις γάμου.

Ταύρος :  ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Θέματα κυρίως οικονομικά, θα βάλει στο τραπέζι των συνομιλιών ο σύντροφος σας. Όπως και να έχουν τα πράματα, κάποιες αλλαγές θα πρέπει να γίνουν άμεσα.

Δίδυμοι : ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Κάποια σημαντικά θέματα, θα θελήσει να ανοίξει το συντροφικό σας έτερο, αυτές τις ημέρες που θα έχουν να κάνουν με την ολοκλήρωση της σχέσης σας. Ξέρετε πολύ καλά τι θέλει!

Καρκίνος : ΤΟ ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Υπάρχουν καταστάσεις μέσα στον εργασιακό ή κοινωνικό σας κύκλο, που σας προκαλούν ερωτικά. Εσείς που έχετε και κάποια εγκράτεια εκ ζωδίου, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με τις αντιδράσεις σας.

Λέων :  ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΟ   ΥΠΑ

Δεν θα βρείτε νέα αγάπη και δεν θα έρθει ακόμη στην ζωή σας, κάποια νέα γνωριμία, αν πρώτα εσείς οι ίδιοι, δεν κλείσετε μέσα στο μυαλό σας όλα αυτά τα περίπλοκα κεφάλαια του παρελθόντος.

Παρθένος :  ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Κάποια παλιά σας ερωτική ιστορία, θα σας αναζητήσει αυτό το διάστημα και σίγουρα θα σας αναστατώσει.  Προτάσεις για άμεση επανασύνδεση θα έχουν αρκετοί από εσάς.

Ζυγός : ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Μέσα στην οικογένεια σας, θα υπάρξουν θετικές – πρακτικές εξελίξεις, που θα σας βοηθήσουν με τον άνθρωπο σας, να ξεπεράσετε προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί εδώ και χρόνια.

Σκορπιός : ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Οι σκέψεις που κάνετε γύρω από έναν νέο σύντροφο, δεν είναι και οι καλύτερες. Μάλλον σας έχουν πιάσει οι ανασφάλειες σας και σίγουρα θα πρέπει να τις περιορίσετε άμεσα.

Τοξότης :  ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Η ανάγκη για να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε την θέση σας και τις προθέσεις σας, στον άνθρωπο που σας αφορά, θα πρέπει να περιμένει για τον Ιούλιο, που οι συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές!

Αιγόκερως : ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Οι σκέψεις και τα συναισθήματα του ταιριού σας, έχουν γίνει πια φανερά σε εσάς, άρα όλες αυτές τις αδικαιολόγητες ανασφάλειες που έχετε…  πλέον θα πρέπει να τις προσπεράσετε.

Υδροχόος : ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Ειδήσεις και επισκέψεις έχει το δεύτερο 15ήμερο του μήνα και ειδικά στα αισθηματικά σας. Όσοι είναι μόνοι, πιθανόν και σχετικά εύκολα να δεχτούν μια πρόταση επανασύνδεσης.

Ιχθείς : ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Οι συνεχείς εντάσεις και παράπονα που τρέχουν αυτήν την εποχή, μέσα στην ζωή σας την ερωτική, θα πρέπει να λάβουν τέλος. Όποιο και να είναι το πρόβλημα μπορείτε να το λύσετε.