Ερωτικό Ωροσκόπιο – Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 11+12/07/2020

Για όλους:

Κριός

Κάποιος από το χαμένο σας παρελθόν, θα σας αναζητήσει άμεσα. Ίσως και πριν να λήξει το Καλοκαίρι. Τώρα θα καταφέρετε και να μάθετε όλα τα παραλειπόμενα του τότε, που σας χώρισαν.

Ταύρος

Δεν είστε και με τα χέρια δεμένα! Αν τελικά αυτό που σας ενδιαφέρει είναι να επιστρέψετε σε κάποια παλιά σας αγάπη, μπορείτε να το κάνετε και χωρίς κάποια ιδιαίτερη δικαιολογία.

 

Δίδυμοι

Είστε στο στόχαστρο κάποιου από τον κύκλο σας, και μάλλον τώρα που υπάρχουν και οι ευκαιρίες των συναντήσεων, να είστε σε μια ετοιμότητα, καθώς θα γίνουν εξομολογήσεις που θα σας σοκάρουν.

 

Καρκίνος

Είστε πραγματικά πολύ φορτωμένοι με τα επαγγελματικά σας προγράμματα που είναι δύσκολο, να δείτε όσο θέλετε το αγαπημένο σας ταίρι. Το έχει σίγουρα καταλάβει, και να είστε σίγουροι, ότι θα δείξει κατανόηση.

Λέων

Κάτι πρέπει επιτέλους μέσα στον δεσμό σας, να τροποποιηθεί αν θέλετε να πάτε και πιο κάτω.  Αφήστε το παρελθόν να σβήσει, και σίγουρα βγάλτε από την ζωή σας, όλους αυτούς του τρίτους που σας συμβουλεύουν.

 

Παρθένος

Δεν σας αφορά πραγματικά τι έχει γίνει σε πιο παλιούς χρόνους, στην ερωτική σας ζωή! Τώρα υπάρχουν προκλήσεις που σίγουρα σας έχουν δελεάσει την προσοχή και προσεχώς, κάτι νέο θα ξεκινήσει.

 

 

Ζυγός

Με τον Ερμή να ορθοδρομεί. εσείς θα αισθανθείτε μια εσώτερη δυναμική προκειμένου να λύσετε πολλά από τα θέματα ερωτικής φύσεως, που δεν θέλετε να επηρεάσουν και την νέα χρονιά.

 

Σκορπιός 

Μια σειρά από ευχάριστα νέα, θα έρθουν στον δρόμο σας που θα συσχετίζονται με κάτι οικονομικό. Σε δεύτερο στάδιο, θα χρειαστεί να κάνετε και ένα καλό επικοινωνιακό ξεκαθάρισμα με το παρελθόν σας.

Τοξότης 

Οι ματιές και οι προσκλήσεις που πέφτουν επάνω σας, είναι πια τόσο ξεκάθαρες, από το συγκεκριμένο άτομο που έχετε σίγουρα καταλάβει ότι τρέφει ερωτικά συναισθήματα για εσάς.

 

Αιγόκερως

Εκπλήξεις όλων των ειδών, θα έρθουν από τον αγαπημένο σας. Θέλει πια να κλείσετε τους άσχημους κύκλους του παρελθόντος, και να δείτε άμεσα στον καινούργιο χρόνο τι μπορείτε να καταφέρετε ακόμη… και έναν γάμο.

 

Υδροχόος  

Δεν ταιριάζουν όλοι με όλους. Αυτό είναι κάτι που το έχετε πια εμπεδώσει, και δεν θέλετε να κάνετε άλλα πειράματα με την καρδιά σας. Νέος έρωτας, πάντως θα γεννηθεί από μια φιλική σας συναναστροφή.

 

Ιχθείς

Μέσα στην οικογένεια σας θα υπάρξουν κάποιες επικοινωνιακές συμφωνίες επιτέλους. Αυτό είναι και κάτι που θα σας βοηθήσει και να οργανώσετε καλύτερα τα επόμενα σας προγράμματα – δράσεις.