Η τράπουλα της Ημέρας – Σαββάτο 11/07/2020

Ζωδιακές προβλέψεις:

Κριός  ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Μην ακούτε πραγματικά κανέναν για το τι πρέπει να κάνετε. Το άτομο που έχετε στο στόχαστρο σας, σίγουρα στα δικά σας τα ιδιαίτερα καλέσματα θα ανταποκριθεί θετικά.

Ταύρος ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Το πρόγραμμα σας είναι ιδιαίτερα φορτωμένο και σίγουρα δεν έχετε τον απαιτούμενο χρόνο για τους φίλους και τις προσωπικές σας δράσεις. Κάποιος πάντως άμεσα θα σας πλησιάσει με ερωτική εξομολόγηση.

 

Δίδυμοι ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ

Ότι και να συμβαίνει στα ενδο-οικογενειακά θέματα του συντρόφου σας, εσείς μην αναμειχθείτε. Πολλές οι πληροφορίες που δεν ξέρετε και μάλλον θα χρειαστεί χρόνο για σας αποκαλυφθούν.

 

Καρκίνος     ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ            

Κάποιος που σας αγαπάει πολύ, θα κάνει μια μεγάλη θυσία. Υπάρχουν επικοινωνίες από την καινούργια εβδομάδα 13/07 και μια ουσιαστική συνάντηση που θα σας λύσει πολλές απορίες.

 

Λέων ΕΝΝΕΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Όσοι είστε σε μια φάση, για επανασύνδεση, θα πρέπει να ζυγίσετε αυτά που έχουν γίνει και αυτά που τώρα απλόχερα σας προσφέρονται. Ίσως και τελικά να αδικείστε εκ νέου.

 

Παρθένος ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Η επικοινωνιακή σας στρατηγική έχει πιάσει τόπο. Τώρα που θα έχετε πιο πολλές επαφές με το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί, θα δείτε ότι θα σας εκφράσει πιο άνετα τις ερωτικές του προθέσεις.

 

Ζυγός ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Κάποιες στιγμές αισθάνεστε ότι αυτή η ερωτική σας σχέση οδηγείται σε αδιέξοδο. Κάτι ανάλογο υπάρχει και στις σκέψεις του συντρόφου σας, που θα σας συζητήσει άμεσα.

 

Σκορπιός ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Μέχρι να λήξει αυτό το διάστημα του Ιoυλίου, θα έχετε κάνει μια φρέσκια γνωριμία, που θα σας δελεάσει το μυαλό. Πιθανόν και ένας μεγάλος έρωτας να κάνει την εμφάνιση του.

Τοξότης ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Η μέρα σας θα έχει πολλές επαφές και κοινωνικές δράσεις. Εσείς που έχετε  υποσχεθεί στον άνθρωπο σας κάτι περισσότερο, μην το αμελήσετε καθώς θέλει και αυτός να σας εξομολογηθεί κάτι.

 

Αιγόκερως ΔΥΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Κάποιες στιγμές νιώθετε ότι το πρόσωπο που αγαπάτε, δεν είναι και τόσο πια κοντά σας. Λάθος όμως κάνετε, καθώς οι προτάσεις που θα σας κάνουν, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. 

 

Υδροχόος ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Αυτές τις ημέρες που όλα δείχνουν δύσκολα με το άτομο που αγαπάτε, ιδανικό θα ήταν απλά να μην πείτε τίποτα. Αφήστε τις καταστάσεις να αποσυμπιεστούν και μην παρεμβαίνετε.

Ιχθείς ΔΥΟ ΚΑΡΟ

Μια παλιά σας ερωτική υπόθεση, από την καινούργια εβδομάδα θα σας έρθει και πάλι στην καθημερινότητα. Τώρα έχουν αλλάξει πολλά και εσείς θα έρθετε σε μια αμήχανη θέση…επανασύνδεσης.