ΤΑΡΩ προβλέψεις – Για το επόμενο 3ήμερο

Ερωτικές προβλέψεις;

ΚΡΙΟΣ :  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Θα πρέπει να είστε επί δύο πιο προσεχτικοί, σε αυτά που σας λένε στην αγάπη και στις σχέσεις! Έχετε περάσει δύσκολα…και πρέπει να προστατεύετε τον εαυτό σας πιο πολύ!

 

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΑΥΤΟΚΡΆΤΟΡΑΣ

Κάποιες δικαιολογίες που ετοιμάζεστε να πείτε στον άνθρωπο σας, ίσως και από τώρα να τις έχει καταλάβει. Όπως και να είναι τα πράματα καλύτερα να ανακοινώσετε ευθέως αυτό που θέλετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Μην πιέζετε τον εαυτό σας, για να κάνει κάτι περισσότερο για έναν άνθρωπο που ακόμη δεν σας έχει δείξει την αξία του. Μπορεί να είστε παρορμητικοί, αλλά μέσα μόνο από το φιλτράρισμα της λογικής σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :  Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Μήνυμα – τηλέφωνο θα λάβετε από τον πρώην σας. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι απλά να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, και να προσπαθήσετε να καταλάβετε τι  θέλει … πάλι!

 

ΛΕΩΝ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Είναι μια εποχή που θα σας βοηθήσει πολύ στα οικονομικά σας, και που σίγουρα θα διορθώσει και πολλά τρίτα προβλήματα στην ερωτική – οικογενειακή σας καθημερινότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μάλλον ακόμη δεν έχετε καταλάβει, ότι το συντροφικό σας έτερο, έχει πρακτικά και οικονομικά προβλήματα. Είναι μόνο στην δική σας την θέληση, για να θέλετε να βοηθήσετε.

 

ΛΕΩΝ :  Ο ΕΡΗΜΗΤΗΣ

Μια νέα γνωριμία, θα έρθει στον δρόμο σας και θα σας αναστατώσει. Είναι μια καλή εποχή, που μπορείτε να δείτε και πιο καθαρά τι θέλετε εσείς αλλά και τι μπορείτε να προσφέρετε.

 

ΖΥΓΟΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Κάποια μικρά εμπόδια και καθυστερήσεις ίσως και να προκύψουν αυτό το διάστημα, από την μεριά του συντρόφου σας. Δεν αλλάζει όμως κάτι, σε όλα αυτά τα προγράμματα που έχετε σχεδιάσει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ

Ευχαριστημένοι θα μείνετε από τις πρακτικές εξελίξεις που θα προκύψουν από την μεριά του συντρόφου σας. Είστε το ζώδιο που εντός του Καλοκαιριού, θα σκεφτείτε και επίσημες δεσμεύσεις. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Έχετε εξαντλήσει όλα αυτά που πρέπει να γίνουν, μέσα στην σχέση σας έτσι ώστε οι επικοινωνίες οι αισθηματικές να κάνουν πάλι την εμφάνιση τους. Τα υπόλοιπα αφήστε τα στην άλλη πλευρά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Μην δώσετε δικαίωμα στους κύκλους σας, μέσα από αυτήν την καινούργια σχέση που έχετε. Ακόμη και εσείς δεν ξέρετε τι μέλει γενέσθαι. Από τον νέο μήνα, όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Από σήμερα και μέχρι τα τέλη του Ιουλίου, θα χρειαστεί να συναντηθείτε με κάποιον γνωστό σας. Ανάμεσα σε αυτά που θα πείτε, πιθανόν και να πιάσουν οι κεραίες σας και κάποιον ρομαντισμό! 

ΙΧΘΕΙΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Είναι πολλά και μεγάλα τελικά τα προβλήματα που έρχονται …από το παρελθόν του ανθρώπου σας. Μην ανησυχείτε όμως, καθώς θα καταφέρει με τον τρόπο του να τα λύσει όλα.