Τράπουλα DESTE – Το πεπρωμένο θα φανερωθεί

Ζωδιακές προβλέψεις…

 

ΚΡΙΟΣ :   ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΆΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Τα συναισθήματα σας ακόμη είναι βαθιά και ενεργά. Το άτομο που αγαπάτε, από το τρίτο δεκαήμερο και μετά θα μπορέσετε να βρείτε τρόπους επανασύνδεσης.

ΤΑΥΡΟΣ :  ΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΕΒΕΝΙΝΟΣ

Θα διαπιστώσετε αυτές τις ημέρες, κάποια χαρακτηριστικά στην προσωπικότητα του συντρόφου σας, που ίσως και να σας ξενίσουν. Μάλλον τώρα θα έρθουν και περισσότερες αποκαλύψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η ΚΑΜΗΛΑ

Δεν μπορείτε να είστε σε όλους και σε όλα θετικοί και προσβάσιμοι. Ξέρετε ότι έχουν γίνει πολλά το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε σχέσεις και συνεργασίες, όπου και πρέπει να τα βάλετε σε μια ιεραρχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Κάποιος σας ρίχνει κλεφτές ματιές, αλλά ακόμη δεν έχει έρθει το σωστό χρονικό σημείο για να μπορέσετε να μιλήσετε και πιο ανοιχτά. Από τον νέο μήνα, όλα αυτά θα γίνουν πιο εύκολα και άμεσα.

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΣΠΑΘΙ  

Μετρήστε ανάποδα. Μέσα στις ερχόμενες ώρες – ημέρες, θα μιλήσετε πιο ανοιχτά επιτέλους με τον άνθρωπο που αγαπιέστε, και όλες οι παρεξηγήσεις θα προσπεραστούν. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  ΑΤΤΑΡΤ – ΤΟ ΦΩΣ

Μην αφήνετε κανέναν να εμπλέκεται μέσα στην προσωπική σας ζωή. Αυτό είναι πλέον και κάτι που επιθυμεί το συντροφικό σας έτερο, να το συζητήσετε πιο αναλυτικά.

ΖΥΓΟΣ :  Η ΚΑΡΔΙΑ

Θα δοθούν οι ευκαιρίες έτσι ώστε, άμεσα να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε πολλά από τα θολά σημεία, που έχουν ανακύψει με τον άνθρωπο σας, και συσχετίζονται με τα κοινά σας οικονομικά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΔΡΟΜΟΣ

Θα έρθουν πολλές και πρακτικές λύσεις στον δρόμο σας, και εσείς πραγματικά θα πρέπει να είστε σε μια ολιστική ετοιμότητα, για να αλλάξετε την ζωή σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ :  ΕΠΡΑΧΑΤ – Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ        

Υπάρχει ένα ιδιαίτερο άτομο, που δρα μέσα στην ζωή σας και προσπαθεί ίσως και μήνες τώρα να σας κερδίσει. Τα καλύτερα έρχονται από τον Αύγουστο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ

Δεν έχετε ακόμη αισθανθεί την σιγουριά που απαιτείται, για να μπορέσετε να κάνετε όλα τα  επόμενα βήματα με τον άνθρωπο που έχετε επιλέξει να είναι δίπλα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΤΑ ΑΝΘΗ

Μην δεχτείτε ακόμη να επανασυνδεθείτε με κάποιο άτομο, που στο πρόσφατο παρελθόν σας έχει πληγώσει. Βεβαιωθείτε πρώτα ότι οι συμπεριφορές του έχουν αλλάξει.

ΙΧΘΕΙΣ :  Η ΚΑΡΔΙΑ

Στην γωνία της αλλαγής του ζωδιακού  μήνα θα έρθει στην ζωή σας, μια καινούργια προσωπικότητα που σίγουρα θα σας κάνει να αισθανθείτε την χαρά του έρωτα.