Τσιγγάνικη κατάστρωση – Ποιος θα σε αναζητήσει?

Προβλέψεις 10ημέρου:

Κριός  ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΝΘΗ

Αποσυνδεθείτε από το παρελθόν και προσπαθήστε να λήξετε μέσα στο μυαλό σας, όλα αυτά που έχουν γίνει. Ήδη με  το σύμπαν να σας υποστηρίζει… το μόνο καλό είναι ότι θα βρείτε μια νέα συντροφιά.

Ταύρος ΤΟ ΚΕΡΜΑ

Δεν χρειάζεστε την έγκριση κανενός, για να επανασυνδεθείτε με αυτόν που αγαπάτε. Οι φίλοι και οι γνωστοί σας, σίγουρα δεν θέλουν να σας δουν εκ νέου απογοητευμένους.

 

Δίδυμοι ΟΙ ΠΥΛΕΣ

Αυτά που συμβαίνουν μέσα στον δεσμό σας, μάλλον σας είναι πρωτόγνωρα. Σίγουρα μπορείτε μέσα απλό το διπλωματικό σας ταλέντο να βρείτε πρακτικές λύσεις.

 

Καρκίνος ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Αν δεν είστε έτοιμοι, για μια νέα ερωτική υπόθεση – ιστορία, το πιο τίμιο από όλα… θα ήταν να το πείτε και να αφήσετε την άλλη πλευρά, να πάρει τις τελικές αποφάσεις.         

 

Λέων Η ΚΑΡΔΙΑ

Σίγουρα θα έχετε πολλά να πείτε με τον άνθρωπο  σας, μιας και έχετε πολύ καιρό να συναντηθείτε. Στα εργασιακά σας θα βρείτε μια ανοιχτή πόρτα από εκεί που δεν το περιμένετε.

 

Παρθένος ΤΟ ΒΟΥΝΟ

Ακόμη δεν έχετε καταλάβει, ότι κάποιος από τον στενό σας κοινωνικό κύκλο, θέλει να σας πλησιάσει περισσότερο. Ίσως και σε όλο αυτό να σας βοηθήσουν οι κοινοί σας φίλοι.

Ζυγός ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Πολλά αυτά που δεν καταλαβαίνετε από τις συμπεριφορές αγαπημένου σας. Μάλλον έχει έρθει και το πλήρωμα του χρόνου, για να μιλήσετε πιο καθαρά και χωρίς περιστροφές.

 

Σκορπιός Ο ΔΡΟΜΟΣ

Αυτά που ξέρετε, για το πρόσωπο που σας αφορά, μάλλον θα πρέπει να τα ξεχάσετε οριστικά. Από σήμερα και μέχρι το τέλος του μήνα, θα έχετε μια ιδιαίτερη είδηση του.

 

 

Τοξότης ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

 Αν έχετε πάρει τις τελικές σας και ώριμες αποφάσεις, γύρω από μια επανασύνδεση, τότε συναντήστε το πρόσωπο που αγαπάτε, και θα δείτε ότι όλα μπορούν να ισορροπήσουν.

 

Αιγόκερως ΤΟ ΠΟΥΛΙ

Κάποιες μικρές καθυστερήσεις,  θα προκύψουν από την δική σας την μεριά, και ίσως και το ταίρι σας, να δυσαρεστηθεί. Λάβετε από τώρα όλα τα απαραίτητα μέτρα.

 

Υδροχόος ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ

Εδώ και καιρό, έχετε ζητήσει εξηγήσεις για το πώς θα πορευτείτε στην σχέση σας με τον άνθρωπο σας. Αυτό το κρυφτούλι, θα πρέπει πια να παύσει και μόνιμα.

 

Ιχθείς ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Είστε από τους πιο τυχερούς, που θα καταφέρετε να ζεστάνετε και πάλι την καρδιά του ατόμου, που έχετε στο στόχαστρο σας. Οι εξελίξεις θα σας συναρπάσουν.

Ερωτική Τύχη: 9/10