Η τράπουλα της Ιεροφάντισσας – Η μοίρα προστάζει επανενώσεις!

Ερωτικές προβλέψεις 7ημέρου:

 

Κριός : ΤΑ ΑΝΘΗ

Μόνο θετικές και πρακτικές αλλαγές να περιμένετε το επόμενο χρονικό διάστημα, ειδικά στην αισθηματική σας ζωή, που έχει περάσει από πολλούς κυματισμούς.

Ταύρος : Ο ΕΠΙΣΚΠΤΗΣ

Φίλοι και γνωστοί θα σας υποστηρίξουν, σε κάθε επίπεδο για να μπορέσετε να πάτε την ζωή σας πιο κάτω. Εσείς σίγουρα πια και συνειδητά κλείστε όλες τις χαραμάδες – περάσματα από το παρελθόν.

 

Δίδυμοι : ΤΟ ΚΕΡΜΑ

 Δεν είστε έτοιμοι για να δώσετε ευκαιρίες σε τρίτα άτομα να σας προσεγγίσουν ερωτικά. Ακόμη υπάρχουν επικοινωνιακές και αισθηματικές εκκρεμότητες με τον πρώην σας!

 

Καρκίνος : ΤΟ ΡΟΥΜΠΙΝΙ

Η τύχη σας απλώνει κόκκινα χαλιά και σας δίνει πολλές ευκαιρίες για να ορθώσετε και πάλι την καθημερινότητα σας. Από το επόμενο διάστημα θα βρείτε και μια νέα ερωτική και πολλή αξιόλογη συντροφιά.

 

Λέων :  Η ΠΟΡΤΑ

Η αισθηματική σχέση σας, συνεχίζει να περνάει από μια κρίση, που μάλλον εσείς έχετε επωμισθεί την λύση της. Σίγουρα σε ότι και να κάνετε, αφήστε όλους τους τρίτους εκτός και μακριά!

 

Παρθένος : Η ΚΑΡΔΙΑ

Είστε από τα πιο ευνοημένα στην αγάπη ζώδια …όπου και θα καταφέρετε σχετικά εύκολα να διώξετε όλες τις προβληματικές καταστάσεις, από τον δεσμό σας και να κάνετε μια επανεκκίνηση με το ταίρι σας.

Ζυγός : Ο ΑΝΤΡΑΣ

 Εσείς που έχετε βάλει τον εαυτό σας σε δύσκολη θέση εν σχέση με τα αισθηματικά σας, είναι τώρα το πιο σωστό χρονικό διάστημα για να καταφέρετε να βρείτε μόνιμες λύσεις.

 

Σκορπιός : ΟΙ ΒΕΡΕΣ 

Οι όποιες συζητήσεις θα λάβουν χώρα το επόμενο χρονικό διάστημα, θα έχουν και μόνιμο χαρακτήρα. Πάντως, ετοιμαστείτε για προτάσεις από τον άνθρωπο σας, που θα σας εκπλήξουν.

 

Τοξότης : Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Εξελίξεις επιτέλους θα έρθουν από το δεύτερο 15ήμερο του μήνα, στην ερωτική σας ζωή, που είχε για καιρό μείνει σε στασιμότητα. Επίσης, κάποια οικονομική είδηση θα σας χαροποιήσει.

 

Αιγόκερως : ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ

Δεν είστε και τόσο ξεκάθαροι στον δεσμό σας και αυτό έχει  φέρει κάποιες κόντρες με τον άνθρωπο σας. Όπως και να έχουν τώρα τα πράματα θα πρέπει άμεσα να τα διορθώσετε.

 

Υδροχόος : Η ΛΙΜΝΗ

Ερωτική επανασύνδεση θα σας ζητήσει κάποιος που καιρό τώρα σας περικυκλώνει, αλλά εσείς για τους δικούς σας λόγους ακόμη δεν μπορείτε να τον εμπιστευτείτε.

 

Ιχθείς : Ο ΞΕΝΟΣ

Ο δύσκολος σας χαρακτήρας, έχει αρχίσει και επηρεάζει τον άνθρωπο που θέλετε ερωτικά. Φροντίστε άμεσα να κάνετε ότι χρειάζεται για να επανέλθουν οι ισορροπίες.