Η τράπουλα της Ημέρας – Τρίτη 14/07/2020

Για όλους:

 

Κριός  ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Είστε πολυέξοδοι, αυτό το διάστημα και αυτό έχει να κάνει με την αισθηματική σας μοναξιά. Σίγουρα μην κάνετε σκέψεις για να γυρίσετε στο παρελθόν.

Ταύρος Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και συνεχείς. Μια εβδομάδα, που θα έχει από όλα. Μέσα στην εργασία σας υπάρχει ένα παρασκήνιο που απλά θα πρέπει να αγνοήσετε!

 

Δίδυμοι Ο ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Σε όλα σας είστε οι σωστοί. Αυτό είναι και κάτι που το ταίρι σας το ξέρει και θέλει να το αντιγράψει. Είστε από τα ζώδια, που αυτόν τον μήνα θα κάνετε σημαντικές αλλαγές παντού.

 

Καρκίνος ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΑΡΟ

Οι πράξεις λοιπόν δεν λένε ποτέ ψέματα. Αυτό έχει γίνει το τελευταίο διάστημα με τον άνθρωπο σας, μπορεί να σας έχει παγώσει, αλλά από το τέλος του Ιουλίου…θα έρθετε και πάλι σε ένα καλό κλίμα.      

 

Λέων ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Έχετε ευτυχώς καλούς φίλους γύρω σας. Ωστόσο κάποιος από όλους αυτούς, τους τελευταίους μήνες έχει δημιουργήσει ερωτικά συναισθήματα για εσάς, και θα σας αποδείξει.

Παρθένος ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Είστε σε μια μόνιμη άμυνα, καθώς αυτός που θέλετε ακόμη δεν έχει δώσει τις σαφές του απαντήσεις. Εσείς που έχετε χωρίσει, δώστε χρόνο στον εαυτό σας, για να έρθει και πάλι στην καθημερινότητα του!

 

Ζυγός  ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ

Τα ερωτικά παιχνίδια δεν είναι για εσάς. Υπάρχουν πολλά άτομα γύρω σας που σας πολιορκούν, αλλά ουδένα δεν σας δίνει αυτό που θέλετε και αυτό που εν τέλει αξίζετε.

 

Σκορπιός ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Πολλές οι πληροφορίες που τρέχουν για το άτομο που καιρό τώρα, έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο. Πιθανόν και όλο αυτό να μην σας είναι και τόσο αρεστό πια.

 

Τοξότης ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ

Ζυγίστε καλύτερα τις δυναμικές σας και θα δείτε ότι πρέπει άμεσα να προβείτε σε αλλαγές που θα διορθώσουν την ζωή σας. Οι ερωτικές σχέσεις και τα συναισθήματα θα πάρουν ένα πιο σωστό δρόμο.

 

Αιγόκερως ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Μέσα στην καινούργια εβδομάδα, θα συναντήσετε κάποιον που ξέρετε ότι τρέφει κρυφά συναισθήματα για εσάς. Έχει έρθει η ώρα για αποκαλύψεις και προτάσεις!

 

 

Υδροχόος ΤΟ ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ

Ένα φιλικό πρόσωπο, θα γίνει η αιτία για να γνωρίσετε κάποιον άνθρωπο που θα μέλει να γίνει ο μόνιμος σύντροφος σας. Οι ευχές σας έχουν εισακουστεί.

Ιχθείς ΤΟ ΕΦΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Τα αστρολογικά του μήνα, είναι υπέρ σας και εσείς τώρα θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά τι θέλετε. Ακόμη και οι σχέσεις που δεν σας προσφέρουν αυτόν που ζητάτε, θα τερματιστούν.