Ερωτική Αστρολογία – Σχέσεις και Συνεργασίες στο μικροσκόπιο

Προβλέψεις Αυγούστου:

 

Κριός

Αξιολογείστε πιο βαθιά, αυτά που σας λέει το συντροφικό σας έτερο. Μπορεί και όλα τελικά να μην σας είναι όπως τα έχετε σκεφτεί ή θελήσει. Μέσα στον μήνα αυτόν, θα έρθουν και οι αποφάσεις οι τελικές.

Ταύρος

Μάλλον έχετε αρχίσει και βαριέστε με όλην αυτήν την καθυστέρηση στον ερωτικό σας δεσμό… και με ένα ταίρι που δεν έχει την διάθεση για να κάνει ακόμη κάποια επόμενα βήματα. Μιλήστε και θέστε τα όρια σας.

 

Δίδυμοι

Μην προσφέρετε τα πάντα, από την αρχή σε αυτήν την νέα σχέση… αν πρώτα και η άλλη πλευρά της σχέσης, δεν παίρνει κάποιες αντίστοιχες πρωτοβουλίες. Μην την πατήσετε όπως και την προηγούμενη φορά!

 

Καρκίνος

Αυτή η νέα θέση του ήλιου, θα σας βοηθήσει να βρείτε τις λύσεις μέσα στην σχέση σας και να καταφέρετε και οι δύο σας επιτέλους, να κλείσετε όλες τις εκκρεμότητες σας με το παρελθόν και το όποιο δύσκολο σας παρόν.

Λέων

Οι παράλληλες καταστάσεις θα λάβουν τέλος. Τώρα και μέχρι το τέλος του μήνα Ιουλίου, θα πρέπει να σκεφτείτε ώριμα και να πάρετε τις αποφάσεις που πρέπει, προλαβαίνοντας το να μην πληγωθεί κάποιος που δεν φταίει.

 

Παρθένος

Το άτομο που έχετε μέσα στην καρδιά σας, είναι αποφασισμένο να κάνει κάποιες αλλαγές έτσι ώστε εσείς οι δύο να είστε καλύτερα το επόμενο χρονικό διάστημα. Επίσης στην δουλειά σας  θα έχετε μεγάλη άνοδο.

 

Ζυγός

Αυτά που έχετε καταφέρει μέχρι τώρα, έχουν τραβήξει την προσοχή του προσώπου που θέλετε. Στον επόμενο τόπο, θα πρέπει να  κάνετε ένα βήμα πίσω και να περιμένετε υπομονετικά, για τις αντιδράσεις και ότι άλλο προκύψει!

 

Σκορπιός 

Ο άνθρωπος σας, θα σας δείξει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο αυτές τις ημέρες. Ετοιμάζεται ίσως και να σας μιλήσει για το μέλλον σας, αλλά αυτήν την φορά, χωρίς τις αγκυλώσεις και τις καθυστερήσεις από το παρελθόν.

 

Τοξότης 

Ζείτε μια έντονη περίοδο όπου πρέπει να δείτε πιο σφαιρικά καταστάσεις και πρόσωπα. Ειδικά στην ερωτική σας ζωή, αν τελικά δεν μένετε ευχαριστημένοι, καλύτερα να μιλήσετε ανοιχτά!

 

Αιγόκερως

Οι καταστάσεις αλλάζουν προς το θετικότερο. Αυτό είναι και κάτι που σε πολλούς θα φέρει και ανατροπές σε δουλειά και οικογένεια. Ταξίδια αλλά και σπουδές θα μπούν στο άμεσο πρόγραμμα σας.

Υδροχόος  

Έχετε πραγματικά αφιερώσει πολύ χρόνο, για να έρθουν και πάλι μέσα στον δεσμό σας οι καταστάσεις και το κλίμα εκεί που πρέπει. Από την ερχόμενη εβδομάδα, πολλοί από το ζώδιο σας, θα επανασυνδεθούν.

 

Ιχθείς

Δεν χρειάζεται να πιέζεστε, για να σώσετε αισθηματικές καταστάσεις που δεν είναι και τόσο ποιοτικές για εσάς. Μπορείτε να ζητήσετε και ένα διάλλειμα για να σκεφτείτε πιο σοφά τις επόμενες σας κινήσεις.