Ερωτική ΤΑΡΩ – Εβδομαδιαίες προβλέψεις 20-26 Ιουλίου

Για όλους:

ΚΡΙΟΣ : Ο  ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Κάποιες στιγμές αισθάνεστε ότι πρέπει να κάνετε κάτι περισσότερο… για τον ίδιο σας τον εαυτό παρά για τους άλλους. Εσείς που είστε μέσα σε σχέση, αυτό θα πρέπει να το συζητήσετε και με τον σύντροφο σας.

ΤΑΥΡΟΣ :  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ 

Η ρουτίνα σας έχει ήδη χτυπήσει την πόρτα. Υπάρχουν τώρα κάποιες καταστάσεις με τον άνθρωπο σας, που με λίγη κοινή προσπάθεια, μπορείτε εύκολα να τις ξεπεράσετε. 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Μπορεί να ακούσετε κάτι που θα σας εξάψει την περιέργεια για το άτομο που σας αφορά ερωτικά, ωστόσο ακόμη μην κάνετε κάποια κίνηση που θα σας χαλάσει την εικόνα σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Οι φίλοι σας κάνουν ότι μπορούν από την δική τους την μεριά, για να μπορέσετε το συντομότερον δυνατόν, να έρθετε πιο κοντά επικοινωνιακά με τον σύντροφο σας, που έχετε μαλώσει!

 

ΛΕΩΝ : Ο  ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Τα κουτσομπολιά που τρέχουν μέσα στην εργασία σας, θα πρέπει να τα προσέχετε. Υπάρχει αυτήν την εποχή ένα γενικευμένο παρασκήνιο, που θα χρειαστεί να το διαχειριστείτε προσεχτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Μόνο μέσα από τον διπλωματικό σας λόγο, μπορείτε να κινηθείτε και να κατακτήσετε τους στόχους σας.  Τώρα υπάρχει και η δικαιολογία ενός έρωτα που σας κάνει ακόμη πιο παρορμητικούς.

 

ΖΥΓΟΣ : Ο  ΚΟΣΜΟΣ

Σκέψεις και συναισθήματα έχουν γίνει ένα μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας. Δεν ξέρετε και εσείς πια τι να κάνετε και πως μπορείτε πια να κινηθείτε. Αφήστε τις καταστάσεις να εκτεθούν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Πολλή ησυχία, υπάρχει στον ερωτικό σας τομέα. Τώρα που θα βρεθεί και ο Ήλιος, στον αγαπημένο Λέοντα, εσείς θα βρεθείτε κάτω από πολιορκία που θα σας εκπλήξει προς όλες τις κατευθύνσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Κάποιες στιγμές η γλώσσα σας, γίνεται πάρα πολύ κοφτερή. Τώρα θα χρειαστεί από την δική σας την μεριά, να κινηθείτε και να δώσετε λύσεις σε όλα αυτά που έχουν συσσωρευτεί με τον άνθρωπο σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ 

Επειγόντως θα πρέπει να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο σας, που σας ζητάει κάποια πράματα αισθηματικά. Ίσως και η καθημερινότητα να σας έχει κάνει απλά δύο φίλους πλέον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο ΤΡΕΛΟΣ

Το τι θέλετε το ξέρετε σίγουρα, και αυτό που έχει τώρα την σημασία του, είναι να το δηλώσετε ξεκάθαρα στον άνθρωπο που έχετε βάλει στο στόχαστρο σας. Οι εξελίξεις τρέχουν!

 

ΙΧΘΕΙΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Οι συμπτώσεις μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα, θα σας φέρουν πολύ πιο κοντά σε ένα φιλικό πρόσωπο, που σε παλιότερους χρόνους, σας είχε δηλώσει την αισθηματική του προτίμηση.