Η τράπουλα της Κατίνας – DESTE / Αποδείξεις αγάπης

Προβλέψεις Αυγούστου:

Κριός  Η Άγκυρα

Οι εκπλήξεις που σας φυλάει για το επόμενο διάστημα ο άνθρωπος σας, είναι πολλές και σημαντικές, και που θα δώσουν έναν νέο αέρα στο μεταξύ σας. Χρήματα σας πλησιάζουν.

Ταύρος  Ζάρα – Το λευκό Άλογο του Διαμαντιού

Οι αισθηματικές υποθέσεις που ταλαιπωρούν το ζώδιο σας, από τις αρχές του νέου μήνα θα ξεκαθαρίσουν. Πολλοί οι χωρισμοί και ακόμη περισσότερες οι επανασυνδέσεις.

 

Δίδυμοι Ο  Ήλιος

Μόνο από εσάς και τις τελικές σας αποφάσεις, εξαρτάται η συνέχεια ή ο ολοκληρωτικός τερματισμός, αυτής της σχέσης. Δεν υπάρχει κάποια άλλη πλέον ενδιάμεση λύση.

 

 Καρκίνος Το Δέντρο

Οι θέσεις σας, στην αγάπη και τις σχέσεις  είναι λίγο παλιομοδίτικες και το ξέρετε. Αυτό πάντως είναι και κάτι που σας σώζει, από τις λάθος καταστάσεις και επιλογές.

 

Λέων Σελάνα Το Τζαν του Εβένου

Δεν θέλετε αυτές τις ημέρες, να συζητήσετε με τον σύντροφο σας καταστάσεις, που έχουν πληγώσει και τις δύο μεριές. Καλύτερα να φτιάξετε τα προγράμματα των διακοπών σας.

Παρθένος Το Ερωτικό Γράμμα

Οι προτάσεις για να βγαίνετε και να περνάτε καλά με τους φίλους σας, έχουν πολλαπλασιαστεί και μάλλον είναι θέμα λίγου χρόνου, για να βρείτε και κάποια νέο ταίρι.

 

Ζυγός  Ουρμίαα – Η Σουλτάνα του Ρουμπινιού

Είσαστε αρκετά χαρούμενοι, που μαθαίνετε ότι ο πρώην σύντροφος σας αναζητεί εμμέσως. Από τον καινούργιο μήνα του Αυγούστου, θα έχετε και την μετωπική του επίθεση.

 

Σκορπιός Η Μπρατσέρα

Δεν θα μιλήσετε ακόμη για χωρισμό. Ξέρετε ότι ο άνθρωπος σας έχει αρκετά προβλήματα και δίνετε χρόνο. Σίγουρα μέσα σας, θα πρέπει να βάλετε και τα δικά σας χρονικά όρια.

 

Τοξότης Η Παιδούλα

Δεν επιθυμείτε να έρθετε σε επαφή, επικοινωνία με τον πρώην σας, καθώς όλα αυτά που κουβαλάτε μέσα στην καρδιά σας ,είναι  πικρά και ιδιαίτερα επώδυνα.

 

Αιγόκερως Αράλ –  Ο Πασάς του Σμαραγδιού

Σταματήστε συνεχώς και εμμονικά να παρακολουθείτε και να ψάχνετε την ζωή του πρώην ταιριού σας. Κάπως έτσι χάνετε και την δική σας ζωή – χρόνο. Υπάρχουν γύρω σας νέες προκλήσεις.

 

Υδροχόος  Ο Δρόμος

Άτομα που υπάρχουν μέσα από τους χώρους που κινείστε – συχνάζετε, σας έχουν βάλει στον ερωτικό τους στόχο, και μάλλον θα σας αποκαλύψουν συναισθήματα.

Ιχθείς Η Κουκουβάγια

 

Εσείς που έχετε χωρίσει, αυτές τις τελευταίες εβδομάδες – μήνες, θα έχετε μέσα στον μήνα αυτόν, μια συνάντηση που ίσως και να αλλάξει τα παρόντα δεδομένα.