Η τράπουλα της Ημέρας – Πέμπτη 24/07

Για όλους

Κρυςιός – ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Μπορεί να έχετε μπλεχτεί με πολλά και διαφορετικά στα εργασιακά σας… αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθώς θα τα φέρετε όλα εις πέρας. Μέσα σε αυτά προκύπτουν εντός του Αυγούστου και κάποια δρομολόγια.

Ταύρος –ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Πολλές οι συμπτώσεις και μάλλον θα λειτουργήσουν υπέρ σας. Εσείς που είστε σε μια αναζήτηση για εργασία, μέσα από την συνδρομή των φίλων σας, θα ανοίξουν πόρτες που σίγουρα θα σας αφορούν πολύ!

 

Δίδυμοι – ΟΧΤΩ ΚΑΡΟ

Δεν είστε έτοιμοι, ακόμη να εγκαταλείψετε τα όνειρα σας τα επιχειρηματικά. Τώρα που το σύμπαν είναι υπέρ σας, σίγουρα θα έχετε και τις πρακτικές ευκαιρίες για να κάνετε – τολμήσετε πολλά περισσότερα.

 

Καρκίνος – ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ        

Μην διστάζετε να μιλήσετε πιο ξεκάθαρα, για όλα αυτά που τυχόν να σας ενοχλούν μέσα στην εργασία σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πολλά μπορούν να λυθούν και με τον πιο απλό τρόπο. Το δίκιο σας δεν το χάνετε!

 

Λέων –  ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Κάποια χρήματα που περιμένετε από το παρελθόν σας, έρχονται αυτές τις ημέρες, και σίγουρα θα σας ενισχύσουν στο να βρείτε λύσεις, για κάποιες υποχρεώσεις σας.

Παρθένος –  ΤΡΙΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Η στήριξη που θα έρθει από τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας συγκινήσει. Τώρα που έχετε κάποια προβλήματα, να είστε σίγουροι, ότι όλοι θα δηλώσουν παρόν!

 

Ζυγός – ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ

Ταξίδια και πολλά δρομολόγια, έχει το επόμενο χρονικό διάστημα για εσάς και σίγουρα θα σας φέρει μεγάλες οικονομικές επιτυχίες. Κάποιοι ίσως και να σκεφτούν να μετοικήσουν σε άλλη πόλη ή και χώρα!

 

Σκορπιός – ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Μπορεί να έχουν προκύψει κάποιες αντιξοότητες μέσα στην εργασία σας, αλλά από την νέα εβδομάδα 27/07-  όλο αυτό θα υποχωρήσει. Νέα πρόσωπα σας πιστεύουν και σας υποστηρίζουν στα πλάνα σας.

 

Τοξότης –  ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Υπάρχει μεγάλη πίεση από τον επαγγελματικό σας κύκλο, για να φέρετε κάποια συγκεκριμένα αποτελέσματα. Τώρα που και το σύμπαν σας ενισχύει, σίγουρα θα βρείτε τους τρόπους όλο αυτό, να το ολοκληρώσετε.

 

Αιγόκερως –  ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Μην ανάψετε ακόμη πράσινο φως, σε άτομα που δεν τα ξέρετε και επιθυμούν να μπουν στους κύκλους σας. Τώρα με την εμπειρία που έχετε σίγουρα θα καταφέρετε να κρατήσετε κοντά σας, μόνο ότι αξίζει.

Υδροχόος –  ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ

Κάποια οικονομικά ζητήματα που σας απασχόλησαν τους τελευταίους  μήνες, θα λήξουν. Μέσα από την συνεχή σας προσπάθεια θα φέρετε χρήμα, αλλά και μεγάλη αναγνώριση των κόπων σας.

 

Ιχθείς –  ΕΦΤΑ ΣΠΑΘΙ

Μια εποχή και μέχρι τις αρχές του Αυγούστου, που θα σας βάλει σε μια βαθιά σκέψη, γύρω από τις αλλαγές που επιθυμείτε να κάνετε στον εργασιακό σας τομέα. Όλα πάντως κυλάνε καλώς και θα το δείτε.