Η Ερωτική ΤΑΡΩ προβλέπει για τον Αύγουστο

Μηνιαίες προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Μην προσφέρετε τον πολύτιμο σας χρόνο σε άτομα και τις προσωπικές τους διαδρομές, για να μην λάβετε στο τέλος αυτό που δικαιούστε. Ξέρετε πια τι να αποφύγετε.

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΗΛΙΟΣ

Μόνο ευχαριστημένοι θα είστε από όλα αυτά που θα σας ανακοινώσει το συντροφικό σας έτερο… εν σχέση με το παρελθόν του και τις μελλοντικές του δράσεις για εσάς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η ΔΥΝΑΜΗ

Μπορεί κάποιος να έχει παρεξηγήσει τις προθέσεις σας. Μιλήστε άμεσα και θα διαπιστώσετε ότι όλα μπορούν να γίνουν όπως τα έχετε σχεδιάσει. Τώρα και στην εργασία σας θα έχετε σημαντική άνοδο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Μην βγάζετε εύκολα τα συμπεράσματα σας. Υπάρχουν ακόμη πολλά που δεν ξέρετε για το άτομο που τις τελευταίες εβδομάδες, έχει μπει στην ζωή σας και την έχει αναστατώσει ευχάριστα.

 

ΛΕΩΝ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Λαμβάνετε προσεχώς πολλά και γενναία κομπλιμέντα… από το άτομο που αγαπάτε. Είναι μια ιδανική περίοδος που πολλοί από εσάς θα επανασυνδεθούν ή θα παντρευτούν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μην δέχεστε να κάνετε κάτι λιγότερο, για τον άνθρωπο σας, που αυτήν την στιγμή σας χρειάζεται.  Υπάρχει επαρκής χρόνος, για να σας δώσει αυτά που σας αξίζουν.

 

ΖΥΓΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Αισθάνεστε ότι η σοβαρότητα μέσα στην σχέση σας, αλλά και οι επικοινωνίες, έχουν πρόβλημα. Οι μέρες του Λέοντα,  θα δώσουν επαφές και συζητήσεις για όλα με το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Η εβδομάδα που θα ενάρξει 27/07, θα φέρει και πολλές ευκαιρίες στον οικονομικό σας τομέα, έτσι ώστε να μπορέσετε να λύσετε κάποια παλιά σας προβλήματα που έχουν μαζευτεί.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Κρατήστε όλα αυτά που έχετε μάθει, στο ερωτικό σας παρελθόν. Τώρα μέσα από τις καινούργιες γνωριμίες που έχουν έρθει στον δρόμο σας, θα τα χρειαστείτε σίγουρα.  

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Τα οικονομικά σας καλυτερεύουν και αυτό σίγουρα θα σας δώσει μια πολλή καλύτερη ψυχολογία, που θα φέρει ανατροπές μέσα σε εργασία και ερωτική ζωή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες που θα σας ξεμπλοκάρουν και άλλους τομείς της ζωής σας. Προσεχώς θα κάνετε και ένα μεγάλο ταξίδι.

ΙΧΘΕΙΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Δεν σας χρειάζεται πραγματικά τίποτα αυτήν την εποχή, παρά μόνο η προσωπική σας ηρεμία. Έχετε σίγουρα περάσει από δύσκολους δρόμους, όμως τα ζητήματα σας θα βρουν λύσεις.