Η τράπουλα της Ημέρας – Σαββατοκύριακο 25+26/07

Για όλους:

Κριός  ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Τα καλύτερα σας έρχονται το στο τέλος Ιουλίου, καθώς το άτομο που σας έχει σφόδρα και καιρό τώρα ερωτευτεί, θα σας μιλήσει πιο ανοιχτά για τα συναισθήματα του.

Ταύρος ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Θα πρέπει από την μεριά σας να κάνετε μια μεγαλύτερη προσπάθεια, έτσι ώστε να ξεπεράσετε τα όποια επικοινωνιακά προβλήματα και παρεξηγήσεις με το πρόσωπο που αγαπάτε.

 

Δίδυμοι ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Τα καλύτερα σας έρχονται αυτές τις ημέρες του μήνα, καθώς το άτομο που σας έχει σφόδρα και καιρό τώρα ερωτευτεί, θα σας μιλήσει πιο ανοιχτά για τα συναισθήματα του.

 

 

Καρκίνος ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ  

Μπορεί να δηλώνετε κουρασμένοι, από την πορεία της σχέσης σας, αλλά άμεσα θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε και να δώσετε λύσεις στον άνθρωπο σας… που ήδη τις περιμένει.

 

Λέων ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Από σήμερα και μέχρι το τέλος του Καλοκαιριού, πολλοί από το ζώδιο σας θα έχουν μια αναπάντεχη συνάντηση ή και επικοινωνία, με μια παλιά τους αισθηματική  υπόθεση που έμεινε τότε σε εκκρεμότητα.

 

Παρθένος ΕΦΤΑ ΣΠΑΘΙ

Έχετε ξεπεράσει εύκολα πια, τα δύσκολα της ερωτικής σας ζωής. Τώρα που βρήκατε την ισορροπία σας, μπορείτε να ρίξετε και το βλέμμα σας, σε όλους αυτούς που σας πολιορκούν.

Ζυγός ΕΞΙ ΚΑΡΟ

Το συντροφικό σας έτερο, θέλει να σας κάνει κάποιες νέες προτάσεις για την πορεία του δεσμού σας. Ακόμη και όσοι έχουν απομακρυνθεί – τσακωθεί, θα βρουν την ισορροπία τους.

 

Σκορπιός ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Μην επιτρέπετε στους τρίτους, να μιλούν ή και να σχολιάζουν την σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που σε παλιότερους χρόνους, σας έχει προκαλέσει διάφορα προβλήματα.

 

Τοξότης ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

Από τα πολλά που έχετε ακούσει, και τα ολίγα που έχετε δει από τον άνθρωπο σας, μάλλον πια δεν πιστεύετε τίποτα. Μέσα στο 1ο 10ήμερο του νέου μήνα, θα λάβετε αποφάσεις.

 

Αιγόκερως ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Αν έχετε μείνει μόνοι σας καιρό, να είστε βέβαιοι ότι τις ερχόμενες εβδομάδες, θα πρέπει να έχετε και τις κεραίες σας σηκωμένες, καθώς κάποιος από τον κύκλο σας θα σας κάνει μια ερωτική εξομολόγηση.

 

Υδροχόος ΟΧΤΩ ΚΟΥΠΑ

Το παρελθόν του συντρόφου σας, είναι γεμάτο ιστορίες που δεν σας ενθουσιάζουν. Μόνο αν τον ρωτήσετε κάποια πράματα, θα βγάλετε και εσείς τα ασφαλή σας συμπεράσματα.

Ιχθείς ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Αυτές τις ημέρες που θα έχετε πολλές επικοινωνίες με το πρόσωπο που σας αγαπάει, να πρέπει και εσείς από την μεριά σας, να πείτε κάτι που θα κάνει τα πράματα να πάνε και πιο κάτω!