Η τράπουλα της Σελήνης – Ευκαιρίες για επανένωση συντρόφων

Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου:

Κριός ΤΟ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ

Μπορεί η ψυχολογία σας να είναι πειραγμένη με όλα αυτά που σας έχει πει το συντροφικό σας έτερο, αλλά το καλό είναι, ότι τώρα είστε σε μια διαδικασία, του να ολοκληρώσετε κάποια τρίτα προβλήματα και να εστιάσετε μόνο εκεί!

   

Ταύρος Η ΦΩΤΙΑ

Δεν μπορείτε ακόμη να ξεκαθαρίσετε μέσα στο μυαλό σας, ποιον τελικά θέλετε να έχετε μέσα στην ερωτική σας ζωή. Κάποιον από το παρελθόν ή κάποιον από το παρόν που σίγουρα σας έχει ξεσηκώσει. Οι μέρες κάτω από τον ανάδρομο Ποσειδώνα… σίγουρα θα σας βοηθήσουν προς τις τελικές σας αποφάσεις.

 

Δίδυμοι ΤΑ ΔΥΟ ΑΓΑΛΜΑΤΑ

Τα παιχνίδια τα ερωτικά, δεν είναι για το δικό σας το ζώδιο. Σίγουρα έχετε περάσει πολλά στο παρελθόν σας, και τώρα το μόνο που ζητάτε είναι ηρεμία. Οι μέρες του Λέοντα, θα φέρουν στον δρόμο σας μια νέα γνωριμία, που πιθανόν και να σας ενδιαφέρει.

 

 

Καρκίνος ΤΟ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ    

Δεν μπορείτε να προβλέψετε μέχρι που θα πάει αυτή η σχέση, που έχετε ξεκινήσει, και μάλλον αυτό έχει ήδη αρχίσει και δημιουργεί κάποια προβλήματα στην επικοινωνία σας, με τον άνθρωπο σας. Από τα μέσα του μήνα, θα έχετε διάθεση για γενικότερα ξεκαθαρίσματα.

 

 

Λέων ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Μπορεί να έχουν συμβεί διάφορα, μέσα στην ερωτική σας ζωή, αλλά το ταίρι σας, είναι εκεί και σε ότι σας υποστηρίζει σε κάθε βήμα σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα Αυγούστου, θα έχουν φρέσκιες γνωριμίες, που θα αναστατώσουν την καρδιά τους.

 

Παρθένος ΤΟ ΑΛΟΓΟ

Από σήμερα και μέχρι να φύγει ο Ήλιος, από τον Λέοντα, θα μπορέσετε να δείτε με τον άνθρωπο σας, όλες αυτές τις εναλλακτικές που υπάρχουν, έτσι ώστε να φτιάξετε την σχέση σας και πάλι από την αρχή.

 

 

Λέων ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Με τόσο μεγάλο κύκλο γνωριμιών, που έχετε το μόνο σίγουρο είναι ότι τώρα υπάρχουν καταστάσεις που σας κυκλώνουν και φυσικά το έχετε καταλάβει. Οι προσεγγίσεις θα είναι έντονες και μέχρι εσείς να πάρετε απόφαση… να δεσμευτείτε.

 

Ζυγός Ο ΑΝΤΡΑΣ

Δεν χρειάζεται ούτε να παρακαλάτε, ούτε και να κυνηγάτε κανέναν. Τώρα που ξέρετε τι θέλετε, θα έχετε και τις ευκαιρίες για να προσεγγίσετε σωστά το άτομο που αγαπάτε. Το σύμπαν είναι υπέρ σας και θα σας ενώσει … το συντομότερον δυνατόν.

Σκορπιός Η ΚΑΡΔΙΑ

Νέα και κουτσομπολιά, θα έρθουν μέσα στην ζωή σας και πάλι από τον πρώην σας, που κάνει ότι έμμεσο μπορεί, για να του δώσετε και πάλι σημασία, μετά από όλα αυτά τα λάθη που έχει κάνει. Οι μέρες θα δώσουν και μια τυχαία συνάντηση.

 

 

Τοξότης Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

Σίγουρα έχετε καταλάβει, ότι ο άνθρωπος σας έχει αρχίσει και χτίζει μέσα στο μυαλό του και γύρω σας σενάρια που οδηγούν σε γάμο. Αν από την δική σας την μεριά δεν είστε σίγουροι για όλα αυτά, είναι τίμιο τώρα να του το πείτε!

 

Αιγόκερως ΟΙ ΠΥΛΕΣ

Με την Πανσέληνο να πλησιάζει, εσείς θα αισθανθείτε ένα κύμα μελαγχολίας, για τα περασμένα. Δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς ο Ερμής σας φέρνει ειδήσεις από τον πρώην αγαπημένο σας, που θέλει να σας συναντήσει για μια φορά ακόμη.

 

 

Υδροχόος ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ

Μόνο ευτυχισμένοι είστε τώρα που δηλώνετε αισθηματικά μόνοι. Δεν υπάρχουν άλλα εμπόδια και καθυστερήσεις στον δρόμο σας. Είστε το ζώδιο που μπορείτε να βρείτε και την ευθεία, πριν να λήξει αυτό το Καλοκαίρι.. για μια δέσμευση μέχρι και γάμο.

 

Ιχθείς ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

Δεν θα δεχτείτε να κάνετε καμία υποχώρηση, σε θέματα αξιών και χρόνου. Ο σύντροφος σας, θέλει να του δώσετε ευκαιρίες, για να λύσει όλα τα προβλήματα του, και σε δεύτερο τόνο να έρθει πιο κοντά σας. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το σκεφτείτε διπλά.