Η τράπουλα της Ημέρας – Δευτέρα 27/07

Για όλους;

Κριός ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Οι συναντήσεις σας, με κάποιον από το κοινό σας περιβάλλον έχουν σίγουρα βάλει φωτιά στην καρδιά σας. Όλη η επόμενη εβδομάδα -27/07, θα έχει αλλαγές και εκπλήξεις.

Ταύρος ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Μπορεί να έχετε δυσκολευτεί στο να βρείτε μια νέα αγάπη, αλλά το μόνο καλό είναι ότι τώρα, είστε και στην πιο ώριμη φάση της ζωής σας… για να κάνετε και την σωστότερη επιλογή.

 

Δίδυμοι ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Προσγειωθείτε, καθώς ο νέος μήνας που πλησιάζει θα σας επηρεάσει ευθέως, σε όλα αυτά που σκέφτεστε να κάνετε στην προσωπική και την εργασιακή σας καθημερινότητα.

 

Καρκίνος ΤΡΙΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Οι χρόνοι σας είναι πολύ περιορισμένοι και το μυαλό σας, χαμένο μέσα σε καταστάσεις που έχουν να κάνουν με το παρελθόν. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, κάποια πράματα θα φωτιστούν σίγουρα.

Λέων ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Κάποιες παραπάνω συμπληρωματικές ευκαιρίες θα σας έρθουν, από κάποιους γνωστούς σας, για το άτομο που θέλετε. Πιθανόν και αυτό να σας βάλει και σε πιο ώριμες σκέψεις τελικά. 

 

Παρθένος ΕΞΙ ΚΑΡΟ

Στην δουλειά σας, θα πρέπει να δείξετε μια πιο αυστηρή εικόνα, καθώς σίγουρα υπάρχουν κάποιες προσωπικότητες, που από ανταγωνισμό σας κουτσομπολεύουν συνεχώς.

 

Ζυγός ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες, ειδικά σε εσάς που ακόμη είστε μόνοι σας ερωτικά. Φιλίες και κοινωνικές γνωριμίες, θα πάρουν την μορφή σχέσης!

 

Σκορπιός ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

Την βοήθεια του, θέλει να σας προσφέρει απλόχερα ο σύντροφος σας, σε κάποιο πρόβλημα σας. Αυτό είναι και κάτι που σας κίνηση θα σας φέρει σίγουρα πιο κοντά σαν ζευγάρι. 

 

Τοξότης ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ

Μεγάλες και ταχείς εξελίξεις θα έχετε από τον σύντροφο σας, που επιτέλους έχει καταφέρει και έχει βάλει σε μια πρακτική τάξη, την όποια παράλληλη του ζωή!

Αιγόκερως ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ

Η ιστορία από το παρελθόν, που έρχεται και φεύγει σίγουρα σας έχει κουράσει και αυτό που πρέπει άμεσα να κάνετε είναι να πάρετε μια απόφαση, για να μην υπάρχουν άλλες καθυστερήσεις.

 

Υδροχόος ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Συμβαίνουν πολλά που δεν ξέρετε εν σχέση με τον πρώην σας, που θέλει να βρει μια επικοινωνιακή δίοδο για να μπορέσει να σας πλησιάσει και να σας κερδίσει και πάλι.

 

 

Ιχθείς ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Οι ελεύθεροι του ζωδίου, από το μέσο του Αυγούστου… και μετά θα δεχτούν πρόταση για κοινή έξοδο, από κάποιο φιλικό τους πρόσωπο που όμως δεν το βλέπουν ακόμη ερωτικά.