Η τράπουλα της Ημέρας – Τετάρτη 05/08

 Για όλους:

Κριός  ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Η αγάπη που ήδη αισθάνεστε για κάποιο άτομο, που το ξέρετε ελάχιστα θα δώσει αρκετές  αφορμές για να μιλήσετε και να ξανα-συναντηθείτε. Ακόμη υπάρχουν πολλά που πρέπει να μάθετε.

Εύνοια με ζώδια του Αέρα  

Ταύρος  ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Δεν μπορείτε να συνηθίσετε την μοναξιά σας. Σίγουρα πολλά είναι αυτά που σας λείπουν, αλλά επί του παρόντος, μην κάνετε κάποιο λάθος και επικοινωνήσετε με τον πρώην σας.

Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

 

Δίδυμοι ΤΟ ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

Κρατήστε αποστάσεις από άτομα, που δεν ξέρουν ακόμη ποιοι είστε. Μπορεί να έχετε ενθουσιαστεί με κάποιους αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι μόνο ο χρόνος, θα σας δώσει ασφαλείς απαντήσεις.

Εύνοια με ζώδια της Γης

 

Καρκίνος ΤΟ ΕΞΙ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Θα έχετε μια σειρά από προσκλήσεις και επαφές από το πρόσωπο που σας αφορά. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα θα σας κάνει να έρθετε πιο κοντά και να ξεκινήσετε μια σχέση.

Εύνοια με ζώδια του Νερού

 

Λέων  ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Ζητάτε την επανασύνδεση με κάθε τρόπο. Αυτό το έχει καταλάβει το άτομο που ακόμη αγαπάτε, και μάλλον θα σας δείξει την εγωιστική του πλευρά, για λίγο όμως.

Εύνοια με ζώδια του Αέρα

 

Παρθένος ΤΟ ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Υπάρχουν ακόμη κάποιες μικρές αγκυλώσεις στον σύντροφο σας, που έρχονται από το παρελθόν του. Δεν χρειάζεται από την δική σας την μεριά να κάνετε κάτι άμεσα.

Εύνοια με ζώδια του Νερού

 

Ζυγός Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Εσείς που έχετε χωρίσει αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, μην απελπίζεστε. Από τα μέσα του μήνα, θα έχετε κάποια νέα που θα σας ενδιαφέρουν  τα μέγιστα.

Εύνοια με ζώδια της Γης

 

Σκορπιός  ΤΟ ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ

Αυτά που σας χρειάζονται και έχετε ανάγκη, δεν σας τα προσφέρει το ταίρι σας, με αποτέλεσμα να μην θέλετε και εσείς να κάνετε μαζί του και πιο σοβαρές συζητήσεις.

Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

 

Τοξότης ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ

Η σκέψη σας, είναι μόνο στον πρώην σας, που θέλει να σας πλησιάσει και έχει βάλει όλους αυτούς τους γύρω  κοινούς σας φίλους να σας μιλήσουν υπέρ του.

Εύνοια με ζώδια του Νερού

 

Αιγόκερως ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Κρεμάστε τα γάντια σας. Δεν τα χρειάζεστε…! Το πρόσωπο που σας έχει αδικήσει με όλους τους τρόπους, πλησιάζει με υψηλές ταχύτητες και θέλει να σας έχει εκ νέου στην ζωή του.

Εύνοια με ζώδια του Αέρα

 

Υδροχόος ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Είστε αυτήν την εποχή, μέσα σε ένα μόνιμο άγχος, για το που θα καταλήξει αυτή η σχέση με τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να σκέφτεται και ο ίδιος.

Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Ιχθείς ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Σημειώστε αυτά που θέλετε να πείτε σε αυτόν που τώρα είναι χαμένος από τις επικοινωνίες, καθώς από την καινούργια εβδομάδα 10/08, θα έχετε σημαντικά νέα του.

Εύνοια με ζώδια της  Γης