ΤΑΡΩ Αγάπης – Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 08+09/08

Ερωτικές προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Μπορεί να μην έχει προχωρήσει αρκετά η σχέση σας, αλλά μάλλον κάποια υπονοούμενα τα έχει πιάσει το συντροφικό σας έτερο, γύρω από δεσμεύσεις και γάμο.

ΤΑΥΡΟΣ :  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ 

Το ότι θέλετε κάποιο άτομο από τον φιλικό σας κύκλο, δεν σημαίνει ότι πρέπει και τις επόμενες σας κινήσεις, να τις ξέρει όλη η παρέα. Υπάρχουν τρόποι για να κινηθείτε πιο διακριτικά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Οι αληθινές σας προσπάθειες θα πιάσουν τόπο τελικά, με το πρόσωπο που αγαπάτε. Του έχετε πια τραβήξει την προσοχή, και μέσα στο επόμενο 10ήμερο θα έχετε και την πρόσκληση του για έξοδο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο  ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Κάποιες στιγμές θα πρέπει να παραδεχτείτε ότι είστε κάθετοι και ίσως και απότομοι προς τον άνθρωπο σας. Αυτό τον έχει στο τώρα πληγώσει και θα πρέπει να το διορθώσετε μόνιμα.

 

ΛΕΩΝ : Ο  ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Μην λέτε τα μυστικά και τα τρέχοντα της ερωτικής σας ζωής, σε κοινές παρέες σας. Ίσως και να μεταφερθούν και  να εκθέσετε τον άνθρωπο σας, ανεπανόρθωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Το ένστικτο σας, δεν σας λέει ποτέ ψέματα και τώρα σε αυτήν την καινούργια γνωριμία, σίγουρα θέλετε να ξέρετε τα πάντα αλλά και πως πρέπει με προσοχή να κινηθείτε.

 

ΖΥΓΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Με το πρόσωπο που αγαπάτε, οι επικοινωνίες θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο. Ξέρετε τι έχει γίνει λάθος και θα πρέπει να το διορθώσετε…και οι δύο πλευρές.       

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Πολλά τα συμβάντα που τρέχουν μέσα στην εργασία σας. Τώρα που και εσείς έχετε μεγαλύτερη ευθύνη των πραγμάτων, δείτε πιο βαθιά τις καταστάσεις και οι λύσεις τους, θα φανερωθούν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Η μόνιμη ένταση που υπάρχει μέσα στον δεσμό σας, έχει ως αφετηρία της παλιές επαφές – γνωριμίες του συντρόφου σας, που ακόμη τον ενοχλούν. Μάλλον πρέπει να βάλετε τα όρια σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο  ΚΟΣΜΟΣ

Σε αυτήν την νέα γνωριμία, που έχετε κάνει οι ισορροπίες είναι λεπτές και εύθραυστές. Το ιδανικότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να δώσετε χρόνο, για να επέλθει η οικειοποίηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο ΤΡΕΛΟΣ

Δεν αφήνετε τον χρόνο να πηγαίνει χαμένος. Έχετε καταφέρει να διώξετε από την μνήμη σας, όλα τα παλιά και τώρα μπορείτε εύκολα να ανοίξετε τα φτερά σας, σε κάτι νέο!

 

ΙΧΘΕΙΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Προξενιά, θα φέρει το διάστημα αυτό… σε εσάς που ακόμη είστε αδέσμευτοι. Τα παλιά και τα τετριμμένα που σας κυκλώνουν αφήστε τα να σβήσουν.