Τσιγγάνικο ρίξιμο – Ερωτικές Προβλέψεις 7ημέρου

Για όλα και όλους:

Κριός  – ΤΟ ΚΑΡΟ  

Εσείς που είστε μπερδεμένοι, με παρελθόν και παρόν, έχει έρθει ο σωστός χρόνος, έτσι ώστε να μιλήσετε και να αποφασίσετε τι ζητάτε… ίσως και τίποτα. Στην εργασία σας υπάρχουν άτομα που θα πρέπει να τα προσέχετε.

Ταύρος – Η ΠΟΛΗ

Χρήμα και πολλή τύχη, έχει αυτό το χρονικό διάστημα για εσάς που δείχνει ότι μπορεί να σας βάλει σε μια νέα ερωτική σχέση. Όλα τα παλιά ξεχάστε τα και θα δείτε ότι όλα μπορούν και πάλι μέσα στην καρδιά σας, να αναγεννηθούν.

 

Δίδυμοι – Ο ΑΝΤΡΑΣ

Δεν θα πρέπει να ασχολείστε άλλο με το παρελθόν σας, καθώς όλα τώρα στην καθημερινότητα σας, έχουν αλλάξει. Υπάρχουν ήδη γύρω σας νέα άτομα που με τον δικό τους τον τρόπο δείχνουν ότι ενδιαφέρονται για εσάς.

 

Καρκίνος – Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Κάποιες τροποποιήσεις που έρχονται από τον άνθρωπο σας, θα είναι και αυτές που θα σας ξεμπλοκάρουν σε κάθε επίπεδο. Οι σχέσεις που έχουν ευθυγραμμιστεί για γάμο, θα πρέπει να ισορροπήσουν πρωτίστως και τα οικονομικά τους δεδομένα.

 

Παρθένος – ΤΟ  ΑΣΤΕΡΙ

Δεν χρειάζεται να πιέζετε επικοινωνιακά τον σύντροφο σας, για να κάνει επιτέλους πράξη, όλα αυτά που έχετε συμφωνήσει σε παλιότερους χρόνους. Από τα μέσα του Αυγούστου, θα υπάρξουν οι δράσεις του, που θα σας κάνουν να ανακουφιστείτε! 

 

Σκορπιός – ΤΟ ΣΠΑΘΙ

Μην δώσετε και τόσο σημασία, σε άτομα που δείχνουν ότι δεν παίρνουν σοβαρά, τις προτάσεις  σας τις αισθηματικές. Καλύτερα κρατήστε χαμηλούς τόνους, και θα δείτε μέσα στην επόμενη εβδομάδα τι ζητάει ο κάθε ένας από εσάς.

Τοξότης –  Ο ΗΛΙΟΣ

Δεν είστε και τόσο πια ικανοποιημένοι, από αυτά που σας λέει ο σύντροφος σας, και μάλλον ετοιμάζεστε για να κάνετε μια πιο αναλυτική συζήτηση.  Εσείς που είστε ακόμη στο κλαμπ των ελεύθερων θα έχετε μια ξαφνική ερωτική περιπέτεια.

 

Αιγόκερως – Ο ΔΡΟΜΟΣ

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, και μάλλον αυτό το άλλο μισό της σχέσης σας, το έχει πλήρως καταλάβει, και θέλει να κάνει κάτι περισσότερο για να σας διαβεβαιώσει για τα συναισθήματα του. Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές.

 

Υδροχόος – Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

Όλος ο υπόλοιπος μήνας, θα σας φέρει αντιμέτωπους, με καταστάσεις επαγγελματικές που θα λύσετε με μεγάλη επιτυχία. Σε δεύτερο πλάνο το άτομο που θέλετε, θα έρθει πιο κοντά σας, αν του δώσετε ένα χαμόγελο που θα σπάσει τον πάγο.

Ιχθείς – Η ΚΑΡΔΙΑ  

Μην δίνετε και τόση πια σημασία σε άτομα, που έχουν αποδείξει σε παρελθόντες χρόνους, ότι έχουν λάθος συμπεριφορές. Τώρα θα σας ξανα-πλησιάσουν και θα ζητήσουν την προσοχή και την ολοκληρωτική σας αγάπη.