Η τράπουλα της Ημέρας – Κυριακή 09/08/2020

Για όλους:

Κριός  Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Το εν λόγω διάστημα, σας ακουμπά στην ερωτική σας ζωή, και αρκετά. Ότι και όποιος πια … δεν έχει κάτι που να καλύπτει το μυαλό και την καρδιά σας, μέχρι την λήξη του Αυγούστου θα έχει περάσει στο παρελθόν σας.

Ταύρος ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Μπορεί να έχετε λίγο ζοριστεί αυτό το διάστημα, με τα οικονομικά και τις λοιπές σας υποχρεώσεις, αλλά από την τελευταία εβδομάδα του μήνα, θα έρθουν και χρήματα από εκεί που δεν το περιμένετε. Σίγουρα όλο αυτό θα βελτιώσει και την οικογενειακή σας καθημερινότητα.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Οι σκέψεις σας εύκολα πια μπορούν να διαβαστούν, από το άτομο που έχετε δίπλα σας, ακόμη σας φίλο ή και συνεργάτη. Πιθανόν και αυτό το διάστημα που θα είστε πιο κοντά, να δείτε και από την δική του την μεριά ένα πράσινο φως!

 

Καρκίνος ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Όσο και να αναμένετε κάποια επικοινωνία από το παρελθόν σας και κάποια ιδιαίτερη προσωπικότητα, μάλλον χάνετε τον χρόνο σας. Καλύτερα να κάνετε κάτι πιο ξεκάθαρο και να διευκρινίσετε τις προθέσεις ευθέως.   

 

Λέων ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Τα σχέδια σας έχουν εύνοια και από τις 20/08 και μέχρι το τέλος του  Αυγούστου, είτε αυτά είναι ερωτικά είτε επαγγελματικά θα τα δείτε να γίνονται πραγματικότητα. Σε όλα αυτά θα έχετε και την πρακτική υποστήριξη των δικών σας ανθρώπων.

 

Παρθένος ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Με το αστέρι του ζωδιακού, να έρχεται προσεχώς στον ζωδιακό σας οίκο, εσείς θα δείτε τα πάντα και τους πάντες με μια πιο καθαρή και ώριμη ματιά. Ακόμη και φιλικές ή κοινωνικές συναναστροφές που δεν σας αρέσουν απλά θα τις διακόψετε.

 

Ζυγός ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Είστε προκλητικοί όταν είστε ερωτευμένοι και το ξέρετε. Από σήμερα και μέχρι το τέλος του Αυγούστου, θα βρείτε οι ελεύθεροι μια νέα αγάπη, που σίγουρα θα σας κάνει να έχετε ηρεμία και ωριμότητα, στην γενικότερα σας συμπεριφορά.

Σκορπιός ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΟΥΠΑ

Οι ερωτικές σας σκέψεις, θα γίνουν προτάσεις προς το άτομο που θέλετε. Είναι μια καλή εποχή, που μπορείτε να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας και όλο αυτό να εξελιχθεί με τον καλύτερο δυνατό πια τρόπο.

 

Τοξότης ΤΟ ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Θα δείτε άμεσα θεαματική άνοδο των οικονομικών σας, και αυτό θα σας κάνει και να τρέξετε κάποιες στατικές καταστάσεις στην ζωή σας κυρίως, γύρω από παλιές σας οικογενειακές σας υποθέσεις που έχουν μείνει καιρό τώρα στάσιμες.

 

Αιγόκερως ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ

Η καθημερινή σας ρουτίνα, θα αλλάξει. Μια νέα γνωριμία που έχει εισέλθει στην ζωή σας, θα σας αιφνιδιάσει και θα σας κάνει να ξεχάσετε όλα τα παλιά. Επιπροσθέτως θα βελτιωθούν και κάποια πράματα στην εργασία σας.

 

Υδροχόος ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ

Πιθανόν και να δεχτείτε κάποια κριτική ή και παρατηρήσεις, από τον σύντροφο σας, που ζηλεύει πολύ. Ότι και να φταίει, τώρα που το σύμπαν ευνοεί κατά κύριο λόγο εσάς, θα πρέπει να βρείτε λύσεις διαρκείας.

Ιχθείς Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Δεν σας ενδιαφέρει να μπείτε αυτό το διάστημα σε μια νέα ερωτική σχέση, καθώς έχετε βρει παρηγοριά μέσα στην εργασία και την έντονη σας κοινωνική ζωή. Από τον Σεπτέμβριο όλο αυτό το στατικό σκηνικό θα ανατραπεί!