Η τράπουλα της Ημέρας – Τρίτη 11/08

Για όλους:

Κριός  ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Ανήκετε στους τυχερούς της εποχής, που μπορείτε να φέρετε τις ερωτικές ισορροπίες μέσα στην ζωή σας. Ακόμη και οι επανασυνδέσεις, θα είναι πιο άμεσες και εύκολες.

Ταύρος ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Κάποιες φορές οι καταστάσεις που τρέχουν μέσα στην σχέση σας, σας κάνουν και αισθάνεστε δύσκολα ή άβολα. Μπορεί να έχετε δίκιο  αλλά θα πρέπει να το προβάλετε μέσα από επιχειρηματολογία.

 

Δίδυμοι ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Μην ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας, χωρίς λόγο και μην κυνηγάτε κανέναν. Τώρα θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι το άτομο που σας αφορά να κάνει τις κινήσεις του.

 

Καρκίνος ΔΥΟ ΚΑΡΟ       

Κάποια σχόλια και νέα, θα σας έρθουν αυτό το Σαββατοκύριακο 15+16/08, από τον πρώην σας, που έχει αποφασίσει να σας ξαναπλησιάσει διπλωματικά και μέχρι να ξανα-κερδίσει την καρδιά σας.

 

Λέων ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Δεν υπάρχουν ακόμη από την μεριά του πρώην σας, κάποιες κινήσεις που να μιλούν για επανασύνδεση. Εσείς μάλλον θα πρέπει να κοιτάξετε και τι άλλο τρέχει γύρω στο παρόν σας.

 

Παρθένος ΕΦΤΑ ΣΠΑΘΙ

Δώστε παραπάνω χρόνο και προσοχή στην εργασία και στις οικονομικές σας καταστάσεις. Οι έρωτες και τα πάθη, σας έχουν φέρει ούτως ή άλλως σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση.

Ζυγός ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ

Αυτά που έχει να σας πει το συντροφικό σας έτερο, έχουν να κάνουν με κάποια διαδικαστικά θέματα που αφορούν το παρελθόν. Είναι δικό σας θέμα τι θα προτείνετε από εδώ και πέρα.

 

Σκορπιός ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ

Αν δεν αισθάνεστε καλά με τις όποιες τελευταίες σας επιλογές, μπορείτε κάτω από την εύνοια που σας δίνει ο κυβερνήτης σας, να τις αλλάξετε και να επαναπροσδιορίσετε τα  θέλω και τις ανάγκες σας.

 

Τοξότης ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Μην κολλάτε στα παλιά. Έχετε πολλά και ενδιαφέροντα πρόσωπα γύρω σας, και αυτό θα πρέπει να σας χαροποιεί. Επίσης, φίλοι και γνωστοί σας, ίσως και να σας κάνουν προξενιά!

 

Αιγόκερως ΕΞΙ ΚΑΡΟ

Προσέξτε τι λέτε το σύμπαν ακούει τα πάντα. Εσείς που έχετε χωρίσει, θα λάβετε μαντάτα από το παρελθόν σας, που θα μιλούν για επανένωση. Μην ξεχνάτε όμως και ….ποτέ τι έχετε περάσει!

Υδροχόος ΕΝΝΕΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Μην ακούτε κανέναν και ειδικά σε ότι αφορά τα αισθηματικά σας. Ξέρετε τι έχετε κάνει λάθος και τώρα είναι και το πιο σωστό χρονικό σημείο για να προβείτε σε σημαντικές διορθώσεις.

 

Ιχθείς ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Αν ξέρετε τα πρακτικά προβλήματα που υπάρχουν μέσα στην ζωή του συντρόφου σας, θα πρέπει άμεσα να τα συζητήσετε. Πιθανόν και να μπορέσετε να προσφέρετε μια σωστή λύση.