Η τράπουλα της Ημέρας – Τετάρτη 12/08

Για όλους:

Κριός ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Έχουν πια δημιουργηθεί οι σωστές συνθήκες, για να μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά στο άτομο που έχετε καιρό τώρα…ερωτευτεί. Πιθανόν και να χρειάζεται να μιλήσετε περισσότερο για τις προσδοκίες σας, και κάπως έτσι η οικειότητα να σας ενώσει.

Ταύρος ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Σίγουρα με τον τολμηρό σας κυβερνήτη, δίπλα στον Ερμή… το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζεται να έχετε τα αισθητήρια σας σε μια εγρήγορση, καθώς θα προκύψουν επικοινωνίες, από ένα άτομο που καιρό έχετε να ανταμώσετε.

 

Δίδυμοι ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Δεν έχετε και τον άπειρο χρόνο για να προσφέρετε σε άτομα, που ζητούν να κατακτήσουν την καρδιά τους, αλλά μέσα από τους δικούς τους τρόπους. Εσείς που ξέρετε τι θέλετε και πώς να το κερδίσετε, μπορείτε να ανοίξετε ένα διακριτικό πράσινο φως.

 

Καρκίνος ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Δεν μπορείτε να αλλάξετε ρότα τώρα, στα αισθηματικά σας. Υπάρχουν καταστάσεις που δεν σας επιτρέπουν πια να πάτε πίσω στο παρελθόν σας και να προσπαθήσετε για μια επανασύνδεση. Πιθανόν και από τον νέο ζωδιακό μήνα 22/08, κάτι νέο να σας τραβήξει το ενδιαφέρον.

 

Λέων ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Έχετε διαπιστώσει, τις τελευταίες ημέρες – εβδομάδες, μια περίεργη συμπεριφορά από τον σύντροφο σας. Μην του κρατήσετε μούτρα, απλά βάλτε την κατάσταση μέσα στις καθημερινές σας συζητήσεις και θα καταλάβετε πολλά και ιδιαίτερα!

Παρθένος ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ

Με τόση αστρολογική κινητικότητα μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, σίγουρα έχετε ήδη γίνει ο απόλυτος ερωτικός πόλος έλξης για πολύ και καλό κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι απλά πια να είστε πιο προσεχτικοί στις επαφές και αποφάσεις σας.

 

Ζυγός ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Είστε άκρως ενθουσιασμένοι, με αυτή την καινούργια γνωριμία, που έχει έρθει στους δρόμους σας. Όπως και να έχουν τα πράματα, εσείς θα πρέπει να προσέχετε τις καταστάσεις, καθώς έχετε καταλάβει, ότι τα περιβάλλοντα σας, σας ζηλεύουν.

 

Σκορπιός ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

Ασυνήθιστες εκπλήξεις θα έρθουν από την μεριά του συντρόφου σας, που έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις για την κοινή σας πορεία. Κάποιοι από εσάς, αυτές τις ημέρες  θα λάβουν μια πρόταση γάμου που θα τους αφήσει….εμβρόντητους.

 

Τοξότης ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Κάποιος παλιός σας ερωτικός γνώριμος, θα σας επισκεφτεί μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο 15+16/08. Τώρα χρειάζεται από την δική σας την μεριά, να είστε πιο εγκρατείς και ολιγομίλητοι και μέχρι να μάθετε, τις προθέσεις της άλλης πλευράς.

Αιγόκερως ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Οι παράλληλες διαδρομές που τρέχουν μέσα στην ζωή σας, έχουν αρχίσει και σας κουράζουν. Τώρα που είστε σε μια πιο ώριμη φάση, μπορείτε και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, που θα κάνουν τους πάντες να μην ρισκάρουν χωρίς λόγο.

 

Υδροχόος ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Εσάς κάποιος θα σας επισκεφτεί ή θα σας ψάξει στα κοινά σας λημέρια. Υπάρχουν εκκρεμότητες ερωτικές, και μάλλον τώρα είναι και το πιο σωστό χρονικό διάστημα, για να μπορέσετε επιτέλους εσείς οι δύο, να δώσετε μόνιμες λύσεις.

 

Ιχθείς ΠΕΝΤΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Ο σύντροφος σας, έχει την τάση να χάνεται από την κανονική σας ροή. Αυτό σίγουρα σας έχει δημιουργήσει απορίες. Τώρα που θα μπορέσετε και να συναντηθείτε από κοντά, καλό θα ήταν να μιλήσετε και να πάρετε τις απαντήσεις που θέλετε.