Ερωτικό ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ Ζωδιακές προβλέψεις 24-30/08

Ερωτικές προβλέψεις:

Κριός

Θα δείτε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, αυτές τις ώρες και χωρίς καν να το περιμένετε. Με την Αφροδίτη από την θέση της να σας ευνοεί, σίγουρα θα μπορείτε να σκεφτείτε και μια επανένωση αισθηματική.

Ταύρος

Απολαύστε την ημέρα καθώς πολλά από τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα θελήσουν να επικοινωνήσουν μαζί σας. Υπάρχουν και κάποιες εκκρεμότητες μέσα στην οικογένεια σας, που όμως θα τις λύσεις προσεχώς και σχετικά εύκολα.

 

Δίδυμοι

Πολλές και μπερδεμένες είναι οι σκέψεις και οι προτάσεις που θέλει να σας κάνει αυτός που σας αγαπάει. Ίσως και αυτό το χρονικό διάστημα να μην είναι και το καλύτερο δυνατό για να πάτε την σχέση σας πιο κάτω. 

 

Καρκίνος                 

Το ερωτικό παιχνίδι, ειδικά αυτήν την εποχή θα πρέπει να το σταματήσετε, καθώς κανείς από όλους αυτούς που είναι γύρω σας μάλλον δεν σας αφορά σοβαρά. Από τον νέο μήνα, όλα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα.

 

Λέων

Πολλές οι ερωτήσεις που θέλετε να κάνετε στον σύντροφο σας, αλλά ακόμη δεν είναι και το πιο σωστό χρονικό διάστημα, για να τις εκφράσετε. Τώρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε το εορταστικό κλίμα.

 

Παρθένος

Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν ευχάριστα, όλο το επόμενο χρονικό διάστημα και μέσα από αυτό οι σχέσεις με την οικογένεια σας, θα διορθωθούν κατά πολύ και μόνιμα. Προσοχή σε ερωτοφιλίες.

Ζυγός

Τα καρδιοχτύπια πάνε και έρχονται. Δεν είστε και απόλυτα σίγουροι όμως για το τι μπορεί να θέλει και η άλλη πλευρά, από εσάς και την καθημερινότητα σας, άρα σε όλες τις κινήσεις σας να είστε μετρημένοι.

 

Σκορπιός

Δεν χρειάζεται να δικαιολογείτε κανέναν. Δεν μπορείτε να περιμένετε για την επανασύνδεση επ΄αόριστον. Το Φθινόπωρο… είναι κοντά και ίσως και να πρέπει να δείτε την ζωή σας, πιο σφαιρικά και σοβαρά.

 

Τοξότης

Αφιερώστε αυτές τις ημέρες, που θα έχετε και περισσότερο χρόνο ελεύθερο, την προσοχή και την ενέργεια σας σε άτομα της παρέας αλλά και την οικογένειας σας, που τα έχετε αφήσει σε δεύτερη μοίρα τελικά.

 

Αιγόκερως

Κάποια παραπάνω λεφτά και πρακτικές ειδήσεις θετικές να αναμένετε από τις ερχόμενες ημέρες. Επίσης, ένα ταξίδι που προγραμματίζετε θα γίνει με επιτυχία. Μια παλιά σας φιλία θα σας θυμηθεί!

 

Υδροχόος

Όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στο τρέχον έτος, θα πρέπει να σας γίνουν και μάθημα, έτσι ώστε να αποφύγετε λάθη. Κάποιος πρώην σας μέχρι την αλλαγή του μήνα, θα σας αναζητήσει ποικιλοτρόπως.

Ιχθείς

Μην λυπάστε τον εαυτό σας, που είστε μόνοι και πάλι. Ίσως και αυτό τώρα να είναι και ότι καλύτερο, καθώς θα έχετε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να γνωρίσετε φρέσκα πρόσωπα με αξία!